Novak igra u Americi?! OTKRIVENO LICEMERJE! Navijači vrše pritisak - DIŽU RAMPU ZA ĐOKOVIĆU?!
Novak Đoković, Foto: Starsport/Nikola Gligić

da li je obrt na pomolu?

Novak igra u Americi?! OTKRIVENO LICEMERJE! Navijači vrše pritisak - DIŽU RAMPU ZA ĐOKOVIĆU?!

Na poznatom sajtu za peticije, "Čejndž" (Change.org), koji je osnovan u Kaliforniji i koji je vođen iz San Franciska, pokrenuta je peticija za dopuštanje Novaku Đokoviću da uđe u SAD i da nastupa na tamošnjim turnirima iako nije vakcinisan.

Objavljeno: 22:59h

Na sajtu sa više od 400 miliona korisnika, iz čak 196 zemalja, peticiju je do sada potpisalo više od 10.100 ljudi i trenutni cilj je da taj broj bude 15.000.

- Apsolutno nema razloga u ovoj fazi pandemije da se Đokoviću ne dopusti da igra na US Openu 2022. Vlada SAD i teniska federacija moraju da se udruže i da mu dozvole da igra.

NOVAK U CRNOJ GORI! Pravi LUDILO sa lokalnim navijačima: ZAPEVAO poznatu pesmu o Kotoru! (VIDEO)

Ako nevakcinisani američki igrači imaju pravo da nastupe, Đokoviću to isto mora biti dozvoljeno, jer je legenda te igre. Teniska federacijo, omogući to - piše u obrazloženju peticije koju korisnici potpisuju iz minuta u minut.

1 / 10 Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

U Đokovićevom slučaju, na toj platformi trče trku sa vremenom, jer je sve manje šanse da Amerikanci "podignu rampu" Novaku i da mu odobre ulazak u zemlju bez vakcine.

ALKARAZ NE VIDI SEBE KAO FAVORITA! Evo šta misli o Đokoviću a šta o Nadalu

US open počinje 29. avgusta i Novak bi u slučaju da otputuje, na tom turniru imao šansu da se izjednači sa Rafaelom Nadalom po broju osvojenih grend slemova.

Espreso/Alo


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.