BRITANSKA POLITIČARKA PODRŽALA NOVAKA! Sramno su se poneli prema Đokoviću u Australiji!
Novak Đoković, Foto: EPA/Andy Rain

ISKRENO!

BRITANSKA POLITIČARKA PODRŽALA NOVAKA! Sramno su se poneli prema Đokoviću u Australiji!

Srpski as nije vakcinisan i ne planira to da uradi, zbog čega najverovatnije neće moći da igra na US openu

Objavljeno: 18:07h

Britanska političarka Kler Foks pohvalno je govorila o Novaku Đokoviću koji je nedavno osvojio 21. grend slem titulu slavivši na Vimbldonu.

Broj slemova u Novakovim vitrinama mogao je da bude i veći, ali je ranije ove godine deportovan pred Australijan open.

1 / 3 Foto: Starsport©

- Kako se poneo zbog dešavanja vezanim za Australiju i Ameriku je sjajno. Mislim da su se sramno poneli prema njemu u Australiji gde mu nisu dali da igra iz medicinskih razloga, odnosno njegove odluke da u svoje telo ne unese vakcinu ako to ne želi - rekla je Foks.

Foks ističe da nije protiv vakcine i da nužno ne podržava srpskog tenisera, ali da to nije bitno. - Ja nisam baš saglasna sa time, ali koga briga? To nije moje telo, to je njegovo telo. On čak nije ni plakao oko svega toga. Samo je stao iza svojih odluka. Svi su ga pitali zašto je žrtvovao te velike turnire samo zbog toga, a on im je rekao: 'Zato što imam principe'. Sjajno je to što on nije samo briljantan teniser, već je i briljantan teniser sa principima - rekla je političarka.

Podsetimo, Novak nije vakcinisan i ne planira to da uradi, zbog čega najverovatnije neće moći da igra na US openu, jer u Ameriku ne može da uđe bez vakcine, ali, na primer, može sa koronom.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.