JELENA JANKOVIĆ JE UPRAVO PROGOVORILA BEZ DLAKE NA JEZIKU: Ovo se DUGO ČEKALO, pazite SAMO ŠTA JE SVE IMALA DA KAŽE
Jelena Janković nekadašnji broj 1 u ženskoj konkurenciji, Foto: youtube/ Sport Klub

I DETALJI O NJENOM MUŽU!

JELENA JANKOVIĆ JE UPRAVO PROGOVORILA BEZ DLAKE NA JEZIKU: Ovo se DUGO ČEKALO, pazite SAMO ŠTA JE SVE IMALA DA KAŽE

"Trudim se da budem dobra majka, da budem posvećena, ona mi je sada najbitnija"

Objavljeno:

Novak Đoković osvojio je minulog vikenda Vimbldon, a sa tribina ga je bodrila bivša teniserka Jelena Janković. Sa njom je bio i njen suprug Branko Barać, dok na svako putovanje, kako Jelena priznaje, gledaju da vode i ćerkicu Unu.

- Drago mi je što sam mogla da dođem u London sa porodicom, ovog puta je potpuno drugačije iskustvo. Sad nemam puno vremena za gledanje tenisa i novih stvari zbog obaveza oko deteta - kazala je Jelena Janković na početku iz prestonice Velike Britanije.

JELENA JANKOVIĆ CARUJE NEKRETNINAMA - Kupila zemlju na srpskoj planini: Da može da REŠI 1 STVAR, ZGRNULA BI LOVU!

- Jurim za detetom, život se totalno promenio. Više nisam ja prioritet, niti moje obaveze neke, nego dete. Sad je tako. Zasniva se sve na tome šta njoj treba, da njoj obezbedim negu i brigu, briga o detetu je uvek tu - dodala je Jankovićeva.

- Trudim se da budem dobra majka, da budem posvećena, ona mi je sada najbitnija. Pogotovo sada kad je mala, prohodala je, sve je zanima, hoće sve da pipa, želi svuda da ide, radoznala je, eto - zaključila je sa osmehom na licu nekadašnja prva teniserka planete za "Sport Klub".

Novak Đoković, Jelena Janković
foto: Profimedia

Podsetimo, Jelena i Branko su u aprilu proslavili prvi rođendan naslednice.

Jelenin partner je uspešni internista koji radi na jednoj privatnoj klinici u Beogradu. Doktorirao je medicinske nauke 2018. na beogradskom univerzitetu, a pored specijalizacije iz oblasti interne medicine ima i master iz endokrinologije. Član je brojnih domaćih i međunarodnih udruženja stručnjaka, i generalni je sekretar Srpskog društva za proučavanje starenja muškaraca. Doktor Barać je takođe član medicinske komisije košarkaškog kluba Crvena Zvezda, kao i doktor srpskog nacionalnog golf tima.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.