NOVAK SE OBRATIO PUBLICI U VISOKOM! Pozvao navijače da se aktivno uključe u meč! (VIDEO)
Novak Đoković obraća se publici u Visokom, Foto: Printscreen/youtube/Sport Klub

ISKREN RAZGOVOR!

NOVAK SE OBRATIO PUBLICI U VISOKOM! Pozvao navijače da se aktivno uključe u meč! (VIDEO)

Najbolji srpski teniser otkrio kako je došlo do realizacije projekta

Objavljeno: 17:11h

Novak Đoković nalazi se u Visokom na svečanom otvaranju novih teniskih terena, samo par dana nakon što je uzeo titulu na Vimbldonu.

On je pred početak mini-turnira, na kojem će revijalno uzeti učešće, razgovarao pred punim tribinama ljudi i dece, koji su došli da ga pozdrave.

- Hvala puno što ste došli, što ste podržali ovaj događaj. Ovo je veliki dan za Visoko, za Bosnu i Hercegovinu. Ipak se ovo dešava jedanput, otvaraju se tereni po prvi put. Drago mi je što sam tu da prisustvujem ovom veličanstvenom događaju.

Nada se Novak da će tereni inspirisati neke nove šampione.

- Nadam se da ćemo vam doneti puno radosti, osmeha, pozitivne energije. Puno je dece, mladih ljudi, nama je srce uvek puno kada to vidimo. To je inspiracija za njih da mogu jednog dana da sanjaju velike snove.

Otkrio je kako je došlo do realizacije projekta.

- Igraćemo produženi set do devet gemova, faktički ću igrati protiv njih trojice. Ali imam ja tri gema fore, šalim se, krećemo od 0:0, posle igramo parove u dublu. Ovo je prvi put da smo stali na teren, koji je faktički juče završen, hvala Semiru, jedan veliki aplauz za njega, jer doprinosi svemu i celom timu fondacije parka "Ravne" i svim ljudima koji su ušli dobrog srca ušli u ovaj projekat ostvarenja. Za 114 dana smo prošli ovuda, u martu smo se šetali, zato sam pomislio zašto nemaju ovde jedan ili dva teniska terena, kada ja lično dolazim, ali i svi mi teniseri i teniserke da možemo da treniramo u Visokom. To samo Semir Osmanagić može, drago mi je što se tako brzo ostvarilo.

Za kraj, pozvao je publiku da se aktivno uključi u meč.

- Želeli smo da se malo zagrejemo na terenu, nećemo odmah igrati parove ili dubl. Uživajte, slobodno nas prekidajte, vičite, ovo je potpuno jedan drugi format. Ja ću da pozovem i neke mlade tenisere ovde iz kadetskih reprezentacija Srbije, Hrvatske, Italije, Slovenije, BiH... Biće ovde mnogo lepog druženja i tenisa.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.