ODAO JE SAMOG SEBE! Rafael Nadal posle povrede uhvaćen kako se bavi OVIM sportom (FOTO)
Rafael Nadal odustao je zbog povrede sa ovogodišnjeg Vimbldona, Foto: printscreen/twitter/ NoTequilasNoGinJustSoberingEditorial4timesOfCrisis

zahteva itekako trbušne mišiće koji su njemu pukli

ODAO JE SAMOG SEBE! Rafael Nadal posle povrede uhvaćen kako se bavi OVIM sportom (FOTO)

Mnogo je onih koji su sumnjičavo gledali na sve

Objavljeno:

Rafael Nadal je uočen na odmoru u Formenteri, nakon što se prošle nedelje povukao sa Vimbldona zbog povrede.

Nadal je pretrpeo pucanje mišića trbušnog zida u dužini od sedam milimetara, što je slična povreda sa kojom je Đoković osvojio Australijan open 2021. godine. Ipak, 36-godišnji Španac nije mogao da nastavi da se takmiči, a sada su ga paparaci "ulovili" kako uživa na svojoj jahti i u pogodnostima džet-skija.

NADAL POKAZAO KOLIKO PREZIRE ĐOKOVIĆA! Otkrio svoje pravo lice, NOVAK OPET IZNAD SITUACIJE (FOTO)

Nadal je tamo uslikan kako vozi džet-ski. Zbog toga je i britanski "San" izrazio sumnju u Nadala, tvrdeći da se Španac vozio skuter na vodi nedugo nakon povlačenja sa Vimbldona. A mnogo je i onih koji su na društvenim mrežama sumnjičavo gledali na sve, pogotovo jer pored mišića nogu, vožnja džet-skija zahteva i snagu u trbušnim mišićima.

Ipak, po onome što smo videli na londonskoj travi, Nadal je zaista imao velikih problema, članovi njegovog tima su tokom meča protiv Frica sugerisali njemu da odustane od takmičenja, što je on odbijao. Ali jedna stvar je posle ovih fotografija sve jasnija: Rafael Nadal neće imati nikakvih problema da učestvuje na US openu od 29. avgusta do 11. septembra.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.