NOVAK O STEFANOVOJ LJUBAVI PREMA TENISU: Malo se preteruje s tim, polako, videćemo... (VIDEO)
Novak i Stefan Đoković, Foto: Profimedia

srbi hoće dinastiju

NOVAK O STEFANOVOJ LJUBAVI PREMA TENISU: Malo se preteruje s tim, polako, videćemo... (VIDEO)

Stefan Đoković je nekoliko puta bio na terenu sa svojim tatom i njegovim trenerom Goranom Ivaniševićem, a tokom finala je igrao sa sinom Boba Brajana

Objavljeno:

Novak Đoković je još jednom pokazao svoj kvalitet odbranivši titulu na Vimbldonu a puno pažnje u Londonu izazvao je njegov sin Stefan, koji je pokazao da voli tenis, ali i da krv nije voda jer se i sam odlično snalazi sa reketom.

Stefan je nekoliko puta bio na terenu sa svojim tatom i njegovim trenerom Goranom Ivaniševićem, a pitanje koje se postavlja je da li Novak sebe vidi kao budućeg trenera, i to upravo svog sina.

1 / 5 Foto: printscreen/twitter/DjokerNole

Đoković je odgovorio u šaljivom stilu, pa je objasnio šta on smatra da je najbitnije za Stefana.

- Drago mi je što Stefan voli tenis, čak nije ni gledao finale, igrao je tenis protiv sina Boba Brajana (dubl legende, prim.aut.). Meni je najviše drago kao ocu što se bavi sportom, a malo se preteruje sa tim, da li će se ozbiljno baviti tenisom. U svakom slučaju ima moju podršku, pa polako, videćemo.

04:59

Novak o tome da li će biti trener sinu Stefanu

- Iskreno, video sam više sebe kao dubl partnera svom sinu, nego kao trenera. Šalu na stranu, naravno da me kao oca ispunjava i kao profesionalnog tenisera, da vidim svog sina na terenu, da svojevoljno i samoinicijativno izlazi na teren i voli da igra. Ne smeta mu da ima ili nema pažnje, prisutan je i voli da igra, to je za njega ljubav i to mene ispunjava i volim da vidim. Izabrao je da igra sa svojim drugom na spoljašnjim terenima, to govori koliko voli tenis - rekao je Đoković, pa dodao:

- Možda sada preterujemo kad pričamo o njegovoj budućnosti i karijeri, previše je rano, ima sedam godina, bitno je da ima zabavu, razonodu, da se razvija psihički i fizički, to je jedan od najzdravijih načina... Ja ću biti tu šta god odluči da radi u životu, bilo da je to tenis, a izgledi su dobri, ide u tom pravcu, pružiću mu podršku da živi svoj san, koji god san sanjao - jasan je Novak.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.