Mislili ste da je priča o Novaku i vakcini ZAVRŠENA - GREŠILI STE, NIJE! PORUKA ZA NAVIJAČE IZ SRBIJE!
Novak Đoković, Foto: Profimedia

nakon vimbldona sledi odmor

Mislili ste da je priča o Novaku i vakcini ZAVRŠENA - GREŠILI STE, NIJE! PORUKA ZA NAVIJAČE IZ SRBIJE!

Novak Đoković je po sedmi put osvojio Vimbldon. Nakon pobede, pored mnogih pitanja ponovo se provukla priča o vakcinaciji.

Objavljeno:

"Nisam vakcinisan i ne planiram da uradim to, tako da jedine dobre vesti koje mogu da dobijem je da ukinu zabranu, te obavezne vakcinalne pasoše ili kako god to zvali kako bi ušao u SAD, ili neko izuzeće. Ne znam. Ne mislim da je izuzeće realno moguće.

SRAMNO, PORAŽAVAJUĆE! Zar je ŠAMPION ovako nešto zaslužio? Pored svega što je Nole doživeo OVO MOŽE DA GA DOTUČE!

Ako je moguće, ne znam kakvo bi bilo, nemam mnogo odgovora na to pitanje. Radi se samo o tome hoće li ili neće ukinuti to na vreme da bih mogao da uđem u SAD", zaključio je Đoković.

Takođe je rekao da će nekoliko nedelja odmarati. Konkretan plan još ne može da napravi.

1 / 8 Foto: Profimedia

"Ne osećam pritisak da igram po određenom rasporedu. Stvari su se promenile u godinu, godinu i po dana za mene. Ostvario sam najveći broj nedelja na prvom mestu,. za to sam radio celog života. Sad kada je to završeno, prioriteti su mi slemovi i veliki turniri, tamo želim da igram, tu se osećam dobro. Nismo pričali o rasporedu, Goran i ja.

Moraćemo da sednemo i vidimo kakve su vesti iz SAD, i šta god bude, da idemo odatle. Može biti Lejver kup, Dejvis kup, volim da igram za svoju zemlju. Da budem deo toga. I odmah tu je i kraj sezone, zar ne? To su veliki turniri koje sada imam u glavi", otkrio je Đoković.

Espreso/B92


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.