KO JE VIŠE ZASLUŽIO A KO GORE PROŠAO? Cicipas i Kirjos kažnjeni za skandale, ko bi rekao da su nekad bili ORTACI?
Meč sa bezbroj skandala; Cicipas protiv Kirjosa, Foto: Epa/ KIERAN GALVIN

ENORMNE SUME!

KO JE VIŠE ZASLUŽIO A KO GORE PROŠAO? Cicipas i Kirjos kažnjeni za skandale, ko bi rekao da su nekad bili ORTACI?

Netrpeljivost i animozitet su vladali u duelu između Grka i Australijanca

Objavljeno:

Meč između Nika Kirjosa i Stefanosa Cicipasa obilovao je kontroverzama i skandaloznim potezima, a zbog svog ponašanja obojica su dobila kazne.

Kirjos je na kraju dobio meč sa 3:1, a tokom duela su viđeni i neki nesportski potezi i nesportsko ponašanje na obe strane.

'NEVINAŠCE' KIRJOS JE ZBOG OVOG NAPAO CICIPASA: A sam je isto uradio Nadalu na Vimbldonu 2019, namerno! (VIDEO)

Cicipas je dva puta gađao Australijanca u telo na mreži, dok je Kirjos koristio neprimeren rečnik i prozivao sve žive, pa su se tako u nekoliko navrata i linijske sudije žalile na njegov rečnik.

Najveći izliv besa viđen je kod Cicipasa kada je izgubio set, pa je raspalio po loptici ka publici. Na njegovu sreću, za nekoliko centimetara je promašio glavu jednog gledaoca u prvim redovima, pa je izbegao diskvalifikaciju poput Novaka Đokovića na US Openu pre nekoliko godina.

Nik Kirjos
foto: Profimedia

Zbog svog ponašanja, i Kirjos i Cicipas su kažnjeni od strane organizatora. Kirjos je kažnjen zbog neprimerenog rečnika i nesportskog ponašanja sa 4.000 dolara, dok je Cicipas kažnjen sa 10.000 dolara zbog svojih izliva besa i bacanja loptice u publiku.

Podsetimo, njih dvojica su u Vašingtonu 2019. bili partneri u dublu i ispali već u prvom kolu, ali tad su odigrali i prvi meč u singlu i prijateljstvo se završilo ubrzo. Kirjos sada ima četiri pobede u međusobnim duelima a Cicipas jednu i to u Lejver kupu.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.