NOVAKOMRZAC PONOVO GOVORIO O ĐOKOVIĆU: Izjasnio se da li želi da vidi Srbina na Ju Es openu, evo šta je rekao!
Novak Đoković i Ben Rotenberg, Foto: Profimedia, Printscreen

neverovatan je

NOVAKOMRZAC PONOVO GOVORIO O ĐOKOVIĆU: Izjasnio se da li želi da vidi Srbina na Ju Es openu, evo šta je rekao!

Po tom pitanju, australijske vlasti su pokazale fleksibilnost, čuli su se neki pozitivni tonovi i vrlo je moguće da će do toga i doći

Objavljeno:

Dok Novak Đoković čeka svoj duel osmine finala na Vimbldonu, po njega se dešavaju dobre stvari na drugim Grend slemovima. Australijan Open se vratio kao opcija, jer su tamošnje vlasti ukinule odredbu kojom se traži obavezna vakcinisanost stranaca pri dolasku, a sada su se svi okrenuli i ka Sjedinjenim Američkim Državama u očekivanju da isto učine.

Jedan od njih je i američki novinar Ben Rotenberg koji se zapitao da li je momenat da i SAD sklone zabranu ulaska za strance koji nisu vakcinisani, jer bi tom promenom Novak mogao da učestvuje na Ju Es Openu.

Uz to, Rotenberg je konstatovao da je ovo veliki podsticaj za nade Đokovića da će učestvovati na Australijan Openu, iako je nakon deportacije dobio tri godine zabrane ulaska u Australiju.

Novak Đoković
foto: Profimedia

Po tom pitanju, australijske vlasti su pokazale fleksibilnost, čuli su se neki pozitivni tonovi i vrlo je moguće da će do toga i doći.

Do tog momenta, Novak će pokušati da ode do titule na Vimbldonu, a sačekaće nove pozitivne odluke vlasti u SAD i Australiji.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.