NOVAKOVA ISTORIJSKA POBEDA! Blagosloven sam što igram na ovom nivou!
Novak Đoković, Foto: Profimedia

IZJAVA POSLE MEČA!

NOVAKOVA ISTORIJSKA POBEDA! Blagosloven sam što igram na ovom nivou!

Ovo je bio 330. trijumf za srpskog tenisera na Grend slem turnirima

Objavljeno: 20:10h

Najbolji srpski teniser svih vremena, Novak Đoković plasirao se u četvrto kolo Vimbldona savladavši Miomira Kecmanovića u tri seta posle nešto manje od dva sata provedena na Centralnom terenu - 3:0 (6:0, 6:3, 6:4).

Dominirao je Novak Đoković od samog starta, a u izjavi posle meča objasnio je kakav odnos ima sa Kecmanovićem van terena.

- Moram da kažem da ne prihvatam zdravo za gotovo prisustvo, hvala vam što ste došli, učinili ste ovaj meč lepim. Odlično sam počeo, jako, sa mnogo velikim intenzitetom i fokusom. Znam Mišu jako dobro, trenirali smo dosta zajedno, jer smo iz Srbije. Ima još momaka iz naše zemlje, želim im sve najbolje, nadam se da će i on igrati još dosta puta na Centralnom terenu na velikim turnirima.

1 / 3 Foto: Profimedia

Ovo je bila istorijska, 330. pobeda za Novaka na Grend slem turnirima. Šta to znači?

- Znači da mnogo dugo već igram, što sam zahvalan, blagosloven što igram na ovom nivou, što se takmičim i ostvarujem pobede na Grend slemovima. To su turniri koji najviše znače kroz istoriju. Srećan sam što sam konstantan.

Upitan je na kraju da li misli da igra bolje u odnosu na prvi meč na turniru.

- Iskreno, mislim da igram sve bolje i bolje kako turnir odmiče, što je nešto što priželjkujete kao igrač, da podižete nivo igre, to se upravo i dešava. Znam da mogu uvek i bolje, očekujem najviše od sebe, ali do sada je bilo odlično.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.