Beretiniju rečeno da može da igra iako ima koronu?! OGLASIO SE I NADAL!
Novak Đoković, Foto: ANDY RAIN/EPA

ŠTA RADE TI LJUDI?

Beretiniju rečeno da može da igra iako ima koronu?! OGLASIO SE I NADAL!

Sva četvorica su se sreli na glavnom terenu i pozdravili. Dvojica su sad van turnira, a Rafa i Novak i dalje tu...

Objavljeno: 17:14h

Mateo Beretini, sa kojim je Rafael Nadal trenirao u četvrtak, povukao se sa Vimbldona jer je pozitivno testiran na koronavirus.

Ipak, španski teniser je bez problema igrao u utorak i pobedio Fransiska Serundola u četiri seta – 6:4, 6:3, 3:6, 6:4, za tri časa i 36 minuta igre.

Zbog kovida je i Marin Čilić morao da se povuče, a on je trenirao sa Đokovićem. Sva četvorica su se sreli na glavnom terenu i pozdravili. Dvojica su sad van turnira, a Rafa i Novak i dalje tu...

SLIKA ĐOKOVIĆA ZA ISTORIJU: Novak, Jelena i Tara su ispali savršeno, ali Stefan je ZASENIO SVE! (FOTO)

Posle meča je jedan od novinara konstatovao da je Beretiniju rečeno da može da igra ukoliko bude želeo. On je ipak odlučio da ne želi da se takmiči, kako ne bi dolazio u kontakt sa ostalim igračima.

Podsećamo, pre samo nekoliko meseci Novaka Đokovića su proterali iz Australije jer nije vakcinisan protiv korone, sada ne može da uđe u SAD iz istog razloga, a na Vimbldonu igrači mogu da igraju sa kovidom. Skandal nad skandalima.

Novak Đoković
foto: Profimedia

Takođe, dodatno je prašinu podigla Alize Korne koja je otkrila da je na Rolan Garosu bilo mnogo pozitivnih na kovid koji su učestvovali, a čini se da je isti slučaj i u Londonu.

Naravno, Rafael Nadal nema konkretno mišljenje o svemu što se dešava.

- Kada se takve stvari izgovore, lako je da se stvori konflikt, a prvo treba da budemo sigurni da postoji osnova za to. Ukoliko se ne varam, ne sećam se slučajeva kovida na Rolan Garosu. Nemam sve informacije kako bih izrazio jasno mišljenje o tome, a radije bih da ne govorim o stvarima sa kojima nisam sasvim upoznat - kazao je Španac, a potom dodao:

Rafael Nadal
foto: EPA/Andy Rain

- Informacija koju ja imam, a ne znam da li je tačna, je da igrač može da odluči da li želi da se testira ukoliko ima neke simptome. Ako želiš da se testiraš i test bude pozitivan, onda ne igraš. Ali ako mi vi sada kažete da možeš da nastaviš da igraš iako si pozitivan, zaista ne znam… Jedino što sam znao je da možeš da odlučiš da li želiš da se testiraš ukoliko se ne osećaš dobro.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.