NEMA MU*A DA POBEDI NADALA! Najšokantnija izjava Đokovićevog kritičara, ovo se ne ZABORAVLJA!
Mats Vilander i velika trojka, Foto: Profimedia

što mu je ovo trebalo?

NEMA MU*A DA POBEDI NADALA! Najšokantnija izjava Đokovićevog kritičara, ovo se ne ZABORAVLJA!

Nije samo Novak Đoković uvek bio na Vilanderovom udaru

Objavljeno: 11:59h

Slavni Šveđanin Mats Vilander je bio dežurni kritičar Novaka Đokovića godinama unazad, ali kada su se "zle sile" urotile protiv srpskog asa Vilander je stao na njegovu stranu.

Svi pamtimo njegove prozivke na Novakov račun, išao je čak dotle da preispituje njegove povrede, komentarisao svaki potez na terenu, ali Novak mu je nebrojeno puta pokazao zašto je u rangu miljenika teniske javnosti Rafaela Nadala i Rodžera Federera.

Srbi ne mogu da smisle Vilandera, ali malo je poznato da ga ne vole ni Federerovi navijači.

Mats Vilander
Mats Vilanderfoto: Starsport©

Ta "netrpeljivost" je počela 2006, kada je posle poraza Federera od Nadala na Australijan openu Mats rekao kako Rodžer "nema kohonjes, balls...". govorio je kako se Fedex uplaši kad god igra protiv Rafe, začinivši čorbu pričom kako ljudi o Federeru pogrešno govore kao o jednom od najboljih tenisera sveta u istoriji, jer to nije istina.

Godinama kasnije, Mats nastavlja da sipa po Rodžeru, kritikujući ga, stavljajući na tas njegove titule kao da su komadi bifteka, a on bogomdan mesar koji određuje ko dobija mekši deo mesa, a ko hrskavicu.

Ali, ono što je ključno je da za Nadala nije imao ove komentare, pa je očigledno da mu je on miljenik, iako pokušava to da sakrije kao stručni konsultant Eurosporta.

- Nikada nisam rekao da ne volim Đokovića. Znam da ste vi u Srbiji osetljivi na svog najboljeg sportistu, ali je veoma važno da ljudi, kao i Novak pažljivo čitaju šta kažem, odnosno napišem - rekao je jednom prilikom Vilander.

Nadal i Vilander
Nadal i Vilanderfoto: Profimedia

- Možda jesam spomenuo nešto što vam se nije svidelo, ali je to bilo pre 10 godina kada je Đoković počeo da se probija.

Ali, u ovoj izjavi je sasvim jasno ko je njegov apsolutni favorit za titulu GOAT.

- Sve više uživam u Nadalovoj igri, što sam stariji. Sada ima mnoog više varijacija, nego kada je imao 22 ili 23 godine. Njegov tenis je mnogo zabavniji od onoga što nam nude Federer i Đoković - izjavio je Vilander.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.