ĐOKOVIĆEV KRITIČAR OSUO PALJBU: Kakva, bre, trka za najboljeg tenisera, o čemu vi pričate?
Mats Vilander i Novak Đoković, Foto: AP/Reuters

oglasio se!

ĐOKOVIĆEV KRITIČAR OSUO PALJBU: Kakva, bre, trka za najboljeg tenisera, o čemu vi pričate?

Mats Vilander bez dlake na jeziku o dešavanjima u svetu tenisa

Objavljeno:

Teniski analitičar i nekadašnji teniser Mats Vilander se oglasio neposredno pred start Vimbldona, a mnogima se neće svideti ono što je rekao.

Šveđanin, koji voli da kritikuje najboljeg srpskog tenisera sveta Novaka Đokovića je u kolumni za list "Ekip" dotakao trenutne situacije u "belom sportu".

On je od svih ljubitelja tenisa zatražio da prestanu da pričaju o trci za titulu najboljeg igrača svih vremena, jer kaže da mnoge stvari trenutno nisu u redu.

Mats Vilander
Mats Vilanderfoto: Printscreen/Twitter/@Eurosport_UK

- Tenis je možda pozornica fantastične, najneverovatnije trke svih vremena u svim sportovima, ali ta trka danas nema nikakav značaj, barem za mene - napisao je Vilander.

On je dodao da živimo u vreme kada igraju trojica najboljih tenisera svih vremena, koji su svojim dostignućima obeležili protekle dve decenije.

Ipak, ovaj Vimbldon će po mnogo čemu biti drugačiji.

- I dobro, našli smo se sada da diskutujemo o Vimbldonu koji nije prihvatio da učestvuju ruski i beloruski teniseri, a znamo i da se neće dodeljivati poeni za rangiranje. Ove dve godine sve su promenile. Pandemija je promenila mnoge stvari. Takmičenje više nije fer. Rangiranje nije korektno - podvukao je Vilander.

(Espreso/b92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.