NIK KIRJOS BEZ DLAKE NA JEZIKU: Kritikuje Novaka, pa ga podržava, a sad je izazvao ŠOK stavom o Rusima!
Nik Kirjos, stalno ima potrebu da iskaže svoje mišljenje, prednost ili mana?, Foto: Profimedia

ne mari ko će da ga čuje

NIK KIRJOS BEZ DLAKE NA JEZIKU: Kritikuje Novaka, pa ga podržava, a sad je izazvao ŠOK stavom o Rusima!

Australijanac rekao je ono što Englezi nisu hteli da čuju

Objavljeno:

Nik Kirjos uvek je znao kako da skrene pažnju na sebe, kako u mečevima tako i van njih. Trenutno je pozicioniran na 40. mestu na ATP listi, stao je uz Ruse i tako napravio haos na Vimbldonu. I to već prvog dana kako je počeo treći grendslem u sezoni.

Škatljivi 27-godišnjak poznat je kao čovek sa stavom i neko ko se ne razmišlja da kaže ono što misli ili oseća, svidelo se to bilo kome ili ne. Ovoga puta, Nik je jasno i glasno pružio podršku suspendovanim ruskim i beloruskim teniserima koji neće učestvovati na Vimbldonu, što je poražavajuće za sport.

KIRJOS NAKON POBEDE NAD SRBINOM OBJAVIO DA NEĆE NASTAVITI TURNIR! Savet lekara je presudio, nije dobro!

Kirjos je u prošlosti bio prepoznatljiv kao kritičar Novaka, a onda je početkom godine bio uz Srbina, kada su Đokoviću zabranili da se takmiči na Australijan openu zbog toga što je nevakcinisan, posle čega je deportovan iz Melburna što je praktično bio presedan u istoriji sporta.

Nik Kirjos
foto: EPA/Erik S Lesser

U Velikoj Britaniji čija Vlada, ali i javnost praktično jednodušno osuđuju ruski režim zbog napada na Ukrajinu, Nik Kirjos je, kao i uvek, bez uzdržavanja izneo svoje viđenje vezano za suspenziju Rusa i Belorusa sa Vimbldona.

- Moje mišljenje je da to nije bila dobra ideja. Zabraniti Rusima da igraju Vimbldon. Mislim da je Medvedev nešto najbolje što trenutno imamo u sportu. Rubljov, Hačanov i oni su jako važni, mladi igrači za naš sport. Kada god se kamere uključe želite da vidite najbolje što ovaj sport može da ponudi kako bi bio još bolji. Kao neko ko se takmiči sa njima i želi da ih pobeđuje, razočaran sam što nisu ovde. Čudno je videti turnir bez Medvedeva, svi znamo kakav je on teniser i za šta je sposoban - istakao je Kirjos.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.