SRPSKI TENISER ZAHVALAN DO NEBA: Oglasio se Luka koji je UPUCAN u Americi!
Luka Stojanović, Foto: lukastojanovic/Instagram

uključio se novak

SRPSKI TENISER ZAHVALAN DO NEBA: Oglasio se Luka koji je UPUCAN u Americi!

Uz pomoć navijača je uspeo da prikupi potrebna sredstva

Objavljeno:

Srbiju je šokirala vest o ranjavanju mladog tenisera Luke Stojanovića, koga je lopov upucao i tako ga doveo u životnu opasnost.

Olga Danilović je među prvima šerovala link ka donaciji, a Novak je prvi pomogao i tako su Luki omogućili da pokrije troškove lečenja.

U večeri 13. maja, Luka je po dolasku u svoj dom izašao napolje kako bi proverio da li je sve u redu s njegovim automobilom, kada je pronašao čoveka na prednjem sedištu. Mladić je odmah izvukao pištolj i ranio srpskog tenisera.

Luka Stojanović
Luka Stojanovićfoto: Instagram/lukastojanovic

Stojanović je proveo vreme u bolnici gde je operisan, da bi po napuštanju iste ostao bez plaćenih računa koji su iznosili 20.000 dolara. Ipak, reakcijom ljudi, Stojanović je uspeo da skupi novac, otkrio je za "Sputnjik".

- Prikupio sam srednstva koja su mi bila neophodna i mislim da je to dovoljno za sada. Hvala svima puno na pomoći, jako mi znači, jako sam zahvalan na svemu što ste uradili za mene - rekao je Stojanović.

Stojanović sa devojkom
Stojanović sa devojkomfoto: Instagram/lukastojanovic

Srpski teniser ima 21 godinu i trenutno je na koledžu, a pre dve godine je stigao do trećeg mesta u Nacionalnoj seniorskoj grupi u SAD, dok je u dublu bio šampion do 18 godina pre četiri leta.

(Espreso/Sputnjik)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.