SUDBINA SE GORKO POIGRALA SA SRPSKIM TENISEROM! Evo šta je Luka radio kada je UPUCAN - otkriveni detalji
Luka sa devojkom Mišel, Foto: Instagram/lukastojanovic

neverovatna priča

SUDBINA SE GORKO POIGRALA SA SRPSKIM TENISEROM! Evo šta je Luka radio kada je UPUCAN - otkriveni detalji

Krenuo je da popravi auto, a onda je usledio šok

Objavljeno: 14:33h

Srpski teniser Luka Stojanović je ranjen u pucnjavi koja se dogodila 13. maja ove godine u Americi, a kolege iz Srbije su se uključile u akciju prikupljanja pomoći za njetgov oporavak.

Sada su isplivali detalji ovog nemilog događaja koji se srećom nije završio tragično.

Prema navodima Lukine devojke Mišel, on je teško ranjen u trenutku dok je popravljao auto. Pošto mu vozilo nije zvučalo kako treba, Luka je otišao do prednje strane kako bi pogledao o čemu se radi.

Kada je završio sa majstorisanjem i ustao, uočio je mladića u automobilu. Ispostavilo se da je napadač bio i naoružan, te je u begu izvadio pištolj i pucao u nesrećnog tenisera, navodi partnerka srpskog sportiste.

Prema nezvaničnim informacijama, pretpostavlja se da je motiv napada bila pljačka. Naime, kako se pretpostavlja, napadač je ušao u automobil s namerom da se odveze, ali nije očekivao da će se Luka pojaviti. U tom trenutku napadač je zapucao u srpskog tenisera.

Metak ga je pogodio u nogu, u glavnu arteriju, krvarenje je bilo obilno i svaka sekunda je značila život. Poslednjim atomima snage Luka je pozvao policiju i peškirom pokušao da zaustavi krvarenje.

- Zahvaljujući njegovoj prisebnosti da pozove policiju i iskoristi peškir kako bi zaustavio krvarenje, moj Luka je preživeo. Srećom, jedan policajac je bio u blizini i brzo je stigao na mesto napada te mu je pružio prvu pomoć. Kasnije su nam doktori rekli da bi Luka preminuo da je policajac došao samo četiri minuta kasnije - rekla je Lukina devojka Mišel.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.