ĐOKOVIĆ POČISTIO ALIJASIMA: Novak SILAN protiv Kanađanina, operacija Vimbldon može da počne!
Novak Đoković, Foto: Profimedia

bilo je ubedljivo

ĐOKOVIĆ POČISTIO ALIJASIMA: Novak SILAN protiv Kanađanina, operacija Vimbldon može da počne!

Pre ovog, pobedu u Hurlingemu na turniru Đorđo Armani Tenis Klasiku je ostvario Rafael Nadal protiv Stena Vavrinke rezultatom 2:0

Objavljeno: 19:02h

Srpski teniser Novak Đoković slavio je protiv Feliksa Ožea-Alijasima na egzibicionom turniru u Hurlingemu rezultatom 2:0.

Po setovima je bilo 6:2, 6:1 za sat i 11 minuta vremena igre, u prvom meču srpskog tenisera još od poraza u četvrtfinalu Rolan Garosa od Rafaela Nadala.

Treći igrač sveta je sjajno ušao u ovaj meč i već u prvom servis gemu protivnika stigao do brejka. Ono što je bilo još važnije jeste da je oduzeti servis gem potvrdio, a naročito kada se u obzir uzme činjenica da je protivnik u narednom gemu imao tri brejk lopte.

Đoković je u tom trenutku vezao pet poena i osvojio gem, što znači da smo na samom startu imali i presudan momenat na meču.

1 / 5 Foto: Profimedia

Prvi set je okončao održavajući brejk prilike, a činilo se da neće biti tako lako u drugom setu. Obojica tenisera su bili sigurni na svoj servis gem, nakon čega je usledio sunovrat devetog igrača na svetu.

Đoković je napravio tri brejka u nizu i na kraju je odlučujući potez zapravo bila dupla servis gema Ožea-Alijasima što je i prikladno s obzirom na igru koju je prikazao u ovom delu seta.

Pre ovog, pobedu u Hurlingemu na turniru Đorđo Armani Tenis Klasiku je ostvario Rafael Nadal protiv Stena Vavrinke rezultatom 2:0.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.