SPALA KNJIGA NA TRI SLOVA! Đoković APSOLUTNI favorit, ali jedno ime PRETI više od Nadala!
Novak Đoković i Rafael Nadal, Foto: Profimedia

sjajne vesti!

SPALA KNJIGA NA TRI SLOVA! Đoković APSOLUTNI favorit, ali jedno ime PRETI više od Nadala!

Ako je verovati kladionicama Đoković nema pravu konkurenciju na Vimbldonu

Objavljeno: 09:11h

Novaka Đokovića nema ko da pobedi na Vimbldonu, smatraju najpoznatije svetske kladionice! Najpoznatija među njima, "Vilijam Hil", daje kvotu 1,83 na sedmi Noletov trijumf na turniru u Londonu, koji počinje u ponedeljak, 27. juna.

Treći reket sveta nije se proslavio ne nedavno završenom Rolan Garosu, omogućivši Rafaelu Nadalu da ima dve grend slem titule više od njega. Međutim, naš as ima priliku da mu se približi već na čuvenom londonskom grend slemu.

Posle Noleta, drugi favorit u Londonu je Italijan Mateo Beretini, ali kvota da će on slaviti je čak 6,5. Zanimljivo je da niko drugi ne predstavlja veću pretnju od Beretinija, iako je on tek 11. na ATP listi i tek nedavno se vratio na teren posle povrede. Ulogu drugog favorita zaslužio je osvojivši dva turnira na travi, u Štutgartu i Kvinsu, a u Londonu će braniti finale koje je izgubio upravo od Novaka. Odmah iza njega je Španac Rafael Nadal, s razlogom, jer je više puta pokazao da ga niko ne sme otpisati. Iako je doskora pričao da verovatno neće ni igrati, predomislio se i jasno je da se bez borbe neće predati, uprkos tome što neće biti bodova zbog situacije s ruskim i beloruskim teniserima.

Rafael Nadal
Rafael Nadalfoto: Profimedia

Za titulu na Vimbldonu Novak će se pripremati na revijalnom turniru "Đorđo Armani klasik" u Harlingem klubu u Londonu. Prestižni turnir počinje u utorak i trajaće do 26. juna, a osim aktivnih tenisera među kojima su Nole i Rafa, učestvovaće i brojne legende tenisa. Naš as u Londonu neće moći da brani bodove jer je ATP odlučio da se poeni ne dodeljuju zbog odluke organizatora turnira da zabrani učešće Rusima i Belorusima. Zbog toga će Đoković, čak i da osvoji titulu, zabeležiti značajan pad na ATP listi. Međutim, ništa od toga njemu ne smeta.

Posle Nadala redom idu, Feliks Ože-Alijasim 11,0, Karlos Alkaraz 11,5, Hubert Hurkač 12,0, Stefanos Cicipas 12,0, Nik Kirjos 18,0, Marin Čilić 20,0, Endi Marej 22,0.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.