LEGENDA ZAGRMELA ZBOG NOVAKA: Ako mislite da mu to smeta, vi ste ludi!
Mikinro i Đoković, Foto: EPA/Lukas Coch

pravo u metu!

LEGENDA ZAGRMELA ZBOG NOVAKA: Ako mislite da mu to smeta, vi ste ludi!

Amerikanac glasno ustao u Đokovićevu odbranu

Objavljeno:

Težak period nikako da prođe za najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića! Posle titule u Rimu svi su mislili da se vratio onaj stari Novak, ali politika je ponovo umešala prste.

Na Vimbldonu neće biti bodovanja, a kako stvari trenutno stoje Đoković neće moći da igra na US Openu zbog pravila o vakcinaciji.

Dok se mnogi slade njegovom mukom, srpski as strpljivo čeka rasplet situacije. Za sada su sve njegove misli usmerene na Vimbldon, a uvek ima podršku legendarnog Džona Mikinroa koji je i sam imao dosta poteškoća u karijeri.

- Nijedan drugi igrač nije morao da se suoči sa tako velikim problemima. Nije fer! Hej, moram to da kažem- rekao je legendarni američki teniser Džon Mekinro.

Džon Mekinro
Džon Mekinrofoto: EPA/SALVATORE DI NOLFI

I sam kroz karijeru suočen sa brojnim kritikama zbog svog „nestandardnog“ ponašanja u "sportu za plemstvo", Mekinro najbolje može da razume sve ono s čime se Đoković suočava, posebno u tekućoj godini.

- Ovaj momak je pronašao izlaz iz teških situacija više nego bilo koji drugi igrač u istoriji tenisa. Ako mislite da mu to ne smeta, vi ste ludi! On je toliko mentalno jak da može da se nosi i nekako usmerava svoj bes i frustraciju zbog onoga što on vidi kao nedostatak poštovanja, a to osećam i ja – istakao je legendarni Džon Mekinro.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.