"POPI**ELA SAM ZBOG NOVAKA": Vatrena teniserka revoltirana zbog vesti o Đokoviću! (FOTO)
Andrea Prisakarju/Novak Đoković, Foto: Profimedia

šokirana

"POPI**ELA SAM ZBOG NOVAKA": Vatrena teniserka revoltirana zbog vesti o Đokoviću! (FOTO)

Odranije poznata kao veliki fan Đokovića, Andrea skreće pažnju i izazovnim izgledom i brojnim tetovažama

Objavljeno: 10:28h

Početkom nedelje "Njujork Tajms" je potvrdio da Novak Đoković po trenutnim uslovima neće moći da igra na Ju Es openu, a to je posebno naljutilo jednu njegovu koleginicu.

Odranije poznata kao veliki fan Đokovića, Andrea Prisakarju skreće pažnju i izazovnim izgledom i brojnim tetovažama.

1 / 4 Foto: instagram/iamprisacariuandreea

Rumunsku teniserka nije krila bes zbog najave da Nole neće moći da igra u Njujorku ako ostane nevakcinisan protiv koronavirusa.

- Pročitala sam da su velike šanse da Nole ne igra na Ju Es Openu. Šta, za ime Boga?! Cela ova situacija je i više nego strašna. Nemam reči kojima bih opisala kako se osećam. Popi*dela sam - poručila je Rumunka.

Nedavno je u intervju za Novosti pričalo detaljno o sprskom teniseru.

- Rekla sam to već nekoliko puta, volim Novaka Đokovića svim srcem. Inspiriše me svakodnevno. On je moj šampion, moj broj jedan. Odrasla sam gledajući ga. On je živa legenda. Nemam reči kojima bih ga opisala, osim da kažem da ga volim i da je najbolji. U našem sportu su tu i Rafael Nadal i Rodžer Federer koji su šampioni i legende, ali za mene je Novak ispred svih. Zbog načina na koji zabavlja i povezuje se sa publikom. Za mene je to nešto jedinstveno i moju podršku će uvek imati, čak iako to ne zna ili me ne poznaje. Definitivno bih uživala da igram protiv Novaka, to bi bilo ostvarenje sna. Posebno ako bismo igrali u Srbiji - rekla je Rumunka.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.