TRENUTAK KOJI NIKADA NEĆE ZABORAVITI! Bio sam nervozan dok sam pričao sa Novakom! (FOTO)
Novak Đoković, Foto: EPA/Juanjo Martin

ISKRENo!

TRENUTAK KOJI NIKADA NEĆE ZABORAVITI! Bio sam nervozan dok sam pričao sa Novakom! (FOTO)

Dvadesetpetogodišnji Španac je preko Pariza došao do plasmana u Top 100 igrača sveta

Objavljeno:

Španski teniser Bernabe Sapata Miraljes prisetio se prvog susreta sa Novakom Đokovićem.

Sapata Miraljas je na ovogodišnjem Rolan Garosu ostvario najveći uspeh u karijeri plasiravši se u osminu finala.

Tu ga je pobedio Saša Zverev posle napete borbe, a jedan od najvećih utisaka celog turnira na Španca je ostavio Novak Đoković.

1 / 5 Foto: Profimedia

- Imao sam priliku da razgovaram sa Novakom u svlačionici. Nikada pre toga nisam reč progovorio sa njim, a on mi je samo prišao. Pričali smo na engleskom, ja sam bio nervozan... Pet minuta smo razgovarali, njega su interesovale stvari o meni. Čestitao mi je, pitao me o Valensiji, baš je bio fin. Sutradan me je video kako treniram i odmah je došao da nas pozdravi, kao da smo ceo život kolege - izjavio je Sapata Miraljes za "Puno De Break".

Dvadesetpetogodišnji Španac je preko Pariza došao do plasmana u Top 100, odnosno 94. pozicije na ATP rang listi, a u osmini finala se nalazio u delu žreba u kojem su bila neka velika imena. - Svidelo mi se što sam bio u istom delu kao Rafa i Karlos (Alkaraz), to je uvek kul, naravno. Bilo mi je baš drago što sam bio tu, ali sam i dalje bio fokusiran na naporan rad, nisam želeo da izgubim fokus pred naredni meč. Pokušavao sam da ne razmišljam o tim stvarima, ali mi je srce svakako bilo puno kada sam došao kući - dodao je španski teniser.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.