TAMAN NAM JE POSTAO SIMPATIČAN! Kirjos ponovo na SUPROTNOJ strani!
Novak Đoković i Nik Kirjos, Foto: EPA/Lukas Coch/EPA/Andrej Cukić

ne menja mišljenje

TAMAN NAM JE POSTAO SIMPATIČAN! Kirjos ponovo na SUPROTNOJ strani!

Australijanac progovorio o GOAT trci

Objavljeno: 22:01h

Australijski teniser Nik Kirjos prošao je u polufinale teniskog turnira u Štutgartu, pošto mu je Marton Fučovič iz Mađarske predao meč pri rezultatu 7:6, 3:2. Tamo će se sastati sa nekada najboljim igračem sveta Endijem Marijem.

Australijanac koji je 78. teniser na svetu, dao je izjavu listu "Ultima Hora" u kojem se osvrnuo na različite aspekte svoje profesionalne karijere, ali i na to ko je najbolji teniser svih vremena.

Na pitanje ko je najbolji od "velike trojke", Kirjos ostaje pri onome što je tvrdio nakon što je Nadal trijumfovao na Australijan openu, a sada je uračunao i poslednji Rolan Garos. - Mislim da je najbolji Rafael Nadal. Zato što ima 22 grend slema, a Đoković i Federer po 20 - rekao je Australijanac, a taman je Đokovićevim navijačima postao simpatičan nakon što je stao na njegovu stranu tokom "golgote" u Australiji.

Rafael Nadal
Rafael Nadalfoto: EPA/Martin Divisek

Potom je odgovorio i na prozivke vezane za njegovo ponašanje na terenu. - Ne mislim da radim lude stvari. Imam 27 godina i ovako igram od svoje desete. Uvek sam bio veoma emotivan i ambiciozan. Neću da se menjam. Mislim da navijači žele da vide uzbudljive i intenzivne mečeve. Ako izgubiš, normalno je da se ljutiš, to je ljudski. Neko će to pokazati više, a neko manje. Volim što ljudi uživaju u mojoj igri i vole da me vide kako igram. Ponosan sam na svoj stil igre - zaključio je australijski teniser.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.