ANA SE SETILA BLISTAVOG TRENUTKA IZ KARIJERE! Bilo mi je emotivno kada se svirala himna u Parizu!
Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger, Foto: Profimedia

iskreno!

ANA SE SETILA BLISTAVOG TRENUTKA IZ KARIJERE! Bilo mi je emotivno kada se svirala himna u Parizu!

Bivša prva teniserka sveta priznala je da joj nedostaje da izađe na teren i zaigra

Objavljeno: 21:40h

Iako je završila profesionalnu karijeru krajem 2016. godine, Ana Ivanović je ostala jedna od najomiljenijih osoba na WTA turu.

Pravi dokaz za to su navijači koji su nakon meča Ige Švjontek i Koko Gof pohrlili ka Ani i njenom suprugu Bastijanu Švajnštajgeru kako bi se slikali.

Ivanovićeva je posle meča dala i komentar o finalistkinjama, ali i priznala da joj nedostaje da izađe na teren i zaigra.

- Koko je dosta mlada, još uvek ima šanse, ali joj je to prvo finale, pa je bila dosta nervozna. Iga je definitivno najdominantna u ženskom tenisu. Vuče me ponekad da igram, pogotovo kada sam gledala polufinale, atmosfera i sve... Bilo mi je emotivno kada se svirala himna ovde, setila sam se kada se ovde svirala naša himna - rekla je Ana.

- Bila sam u Srbiji, imam još jedan interesantan projekat koji će izaći za par meseci, pa sam uzbuđena zbog toga, čućete više uskoro. Tenis pratim kad stignem, ali je kući TV uvek ugašen zbog dece, uglavnom smo s njima i uživamo - završila je šampionka Rolan Garosa iz 2008. godine.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.