SRCE JOJ PUKLO U 1000 DELOVA! Devojka Saše Zvereva nije mogla da dođe sebi kada je videla njegovu povredu! (FOTO)
Aleksandar Zverev i Sofija Tomala, Foto: Profimedia

EMOTIVNA IZJAVA!

SRCE JOJ PUKLO U 1000 DELOVA! Devojka Saše Zvereva nije mogla da dođe sebi kada je videla njegovu povredu! (FOTO)

Sofija zbog poslovnih obaveza nije pratila nemačkog tenisera na turniru u Parizu

Objavljeno:

Sofija Tomala, devojka nemačkog tenisera Aleksandra Zvereva, ostala je šokirana kada je videla njegovu povredu u polufinalu Rolan Garosa.

Sofija zbog poslovnih obaveza nije pratila Zvereva na turniru u Parizu, trenutno se nalazi u Grčkoj, a na Instagramu je napisala.

- Srce mi je puklo na hiljadu delova dok sam gledala nesreću. Sport može da bude tako okrutan. Sada treba da se fokusiramo na to dapostanemo još bolji - napisala je Sofija.

U šoku je ostala i holivudska glumica Sijena Miler koja je bila užasnuta posle povrede Zvereva. Toliko, da je u jednom trenutku prekrila lice s obzirom na to da se sve događalo ispred nje.

Podsetimo, Zverev se povredio pred kraj drugog seta protiv Rafaela Nadala. samo je pao pri rezultatu 6:6 i vrisnuo je od bolova. U kolicima je napustio teren, vratio se uz pomoć štaka i tada je bilo jasno da neće moći da nastavi partiju. Nadal je tako otišao u finale, a tamo će u nedelju od 15 časova igrati protiv Kaspera Ruda koji je u četiri seta bio bolji od Marina Čilića.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.