NADAL DOBIO BIZARNU 'PONUDU' - NOVO STOPALO ILI NOVI GREND SLEM PEHAR? Ovo je Rafin odgovor! (VIDEO)
Šta pričaš, čoveče: Rafael Nadal je dobio čudno pitanje na konferenciji za medije, Foto: Printscreen/YouTube/Roland Garros

težak izbor?

NADAL DOBIO BIZARNU 'PONUDU' - NOVO STOPALO ILI NOVI GREND SLEM PEHAR? Ovo je Rafin odgovor! (VIDEO)

Što se tiče Novaka, jasno je da mu je poraz teško pao, ali i sam zna šta su pojedine kolege mislile o njegovom oporavku od napuklog mišića u Australiji 2020...

Objavljeno:

Ceo stadion "Filip Šatrije" je zanemeo kada je Aleksander Zverev s jaukom pao na šljaku centralnog terena i počeo da zapomaže i da se previja od bolova nakon jednog udarac i lošeg proklizavanja.

Tad je bilo 7:6, 6:6 i umesto nastavka spektakularnog polufinala Rolan Garosa, odmah je svima bilo jasno da će Nemac morati da preda meč, a Rafael Nadal stići do novog finala.

1 / 5 Foto: EPA/YOAN VALAT

Al i i Španac je u šoku gledao nesrećnog Sašu, a s obzirom na brojne povrede koje je imao tokom svoje trofejne karijere, i naročito Vajs-Milerovu bolest koja mu od daleke 2004. pravi probleme sa levim stopalom, Rafa je dobio neobično pitanje na konferenciji za medije posle meča.

NADAL STREPI I ZA NASTAVAK KARIJERE: Rafa ima retku BOLEST koja ga muči još od 2004! Zbog nje su stradala i kolena!

Jedan novinar ga je pitao šta bi odabrao kad bi mu duh iz lampe ponudio izbor: novo stopalo ili pobedu u nedeljnom finalu Frenč opena sa Kasperom Rudom. Podsetimo, ako slavi i u svom 14. finalu u Bulonjskoj šumi, poboljšaće dva rekorda koja već drži na: 14 titula na jednom grend slemu i 22 ukupno.

- Dolazak u finale je neverovatno i važno dostignuće, veoma je vredno. Ali radije bih izgubio u finalu i imao novu nogu koja će me činiti srećnijim u svakodnevnom životu. Pobeda je lepa i ispunjava vas trenutnom radošću, ali život ide dalje. Ovo je najvažnija stvar. Imam život ispred sebe, želim da se bavim amaterskim sportom sa prijateljima. Hoću li moći? Ne znam - odgovorio je Nadal.

Domaća javnost uglavnom sa nepoverenjem, pa nažalost i ruganjem gleda na Rafine priče o teškom stanju povređenog levog stopala, naročito nakon što je Novak Đoković posle poraza od "Kralja šljake" u četvrtfinalu rekao kako se čudesno oporavio a da pre dva dana nije mogao da hoda.

Ali, sam Nadal nije rekao ništa što nije činjenica, niti je tačno da dva dana pre meča nije mogao da hoda. Samo je istakao kako je ova bolest posebno nepredvidiva u poznom delu karijere, što se i videlo na Mastersu u Rimu kada su se bolovi odjednom javili pa je jedva završio meč sa Šapovolavim (1:2). A već tada je rekao da se nada da će u Parizu biti drugačije jer će sa sobom imati lekara.

Što se tiče Novaka, jasno je da mu je poraz teško pao, ali i sam zna šta su pojedine kolege mislile o njegovom oporavku od napuklog mišića u Australiji 2020...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.