NOVAK PROGOVORIO O BEKERU: Slama mi srce ovo što vidim, smatram ga za ČLANA PORODICE!
Novak Đoković i Boris Beker, Foto: Profimedia

teško mu da poveruje

NOVAK PROGOVORIO O BEKERU: Slama mi srce ovo što vidim, smatram ga za ČLANA PORODICE!

Đoković se nada da će Nemac ostati jak i zdrav

Objavljeno:

Novak Đoković se posle pobede u 3. kolu Rolan Garosa protiv Aljaža Bedenea osvrnuo na situaciju u kojoj je njegov bivši trener i trostruki šampion Vimbldona.

Boris Beker se nalazi u Londonu na odsluženju zatvorske kazne zbog utaje poreza.

- Slama mi srce što vidim kroz šta prolazi, ne želim da ulazim u sam proces, šta je bilo fer, a šta ne, šta je učinjeno. Borisa smatram za prijatelja i člana porodice, uvek je bio tako divan prema meni i mojoj porodici, imamo odličan odnos tokom godina, pogotovo kada smo radili tokom tri godine i ostvarili velike stvari u ovom sportu. Čak i kada smo prestali da radimo, naš odnos je nastavio da se razvija u pravom smeru - kaže Novak.

Novak Đoković, Boris Beker
foto: Profimedia

Dodao je i da je ranije kontaktirao članove Borisove porodice, da vidi kako može da pomogne.

- Bio sam u kontaktu sa jednim od njegovih sinova, Noom, i pitao sam da li ima nešto što mogu da uradim, da pomognem, da budem uz Bekerove članove porodice, jer ne mogu da dođem do njega... To je strašno. On je neko koga znam tako dobro i, naravno, neko ko je legenda našeg sporta, a prolazi kroz to što prolazi. Prošlo je manje od mesec dana i znamo još koliko mora da bude tamo. Nadam se da će ostati zdrav i jak - poručio je Đoković.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.