OTKRILA MNOGE NEPOZNATE DETALJE! Komentatorka pričala o tome kakav je Novak pre nego što se upale kamere!
Novak Đoković i Barbara Šet, Foto: Printscreen/youtube/DjokerHolic

ISKRENO!

OTKRILA MNOGE NEPOZNATE DETALJE! Komentatorka pričala o tome kakav je Novak pre nego što se upale kamere!

Barbara Šet bila je tokom profesionalne karijere sedma igračica planete

Objavljeno: 21:45h

Barbara Šet, jedno je od najomiljenijih lica na teniskom karavanu.

Bivša sedma igračica planete otkrila je mnoge nepoznate detalje koji se dešavaju iza kamere, pojasnila je kako je Novak oduševio i veruje da će Đoković oboriti još nekoliko rekorda.

Nema nikakvu dilemu da bi Đoković mogao da odbrani titulu na Rolan Garosu.

- Mislim da bismo mogli da vidimo da osvaja 21. grend slem titulu. Pronašao je formu u pravom trenutku, ali ne smemo da zaboravimo da nije igrao mnogo mečeva, mnogo turnira ove godine. Dolazi na Rolan Garos kao aktuelni šampion i nije mogao da igra na Australijan openu i biće supermotivisan da igra dobro tamo - izgleda jako dobro na terenu - poručila je Šet, komentatorka "Eurosport", za Nova.rs.

Prokomentarisala je i veliko rivalstvo Nadala i Đokovića.

- Fantastično je gledati to rivalstvo, prava poslastica. Mislim da nikada neće postojati rilvastvo kao što je ovo, Treba biti oprezan posebno kada se zna da Nadal ima problema sa nogom, nije mogao da igra poslednji meč protiv Šapovalova kako treba i to je ključ. Ako je Rafa zdrav i nema bola, onda je on najteža osoba za pobediti na Rolan Garosu. Malo je nesrećna okolnost što će igrati već u četvrtfinalu, to je poslastica za navijače.

1 / 3 Foto: Tanjug/AP

Novaku nedostaje još sedam nedelja da izjednači rekord Štefi Graf sa 377 sedmica na vrhu liste. Na pitanje da li će ovo definitivno značiti da je Đoković GOAT, Šet je ponudila nešto drugačiji odgovor.

- Mislim on je definitivno najbolji ikada. Imamo nekoliko najboljih oko nas, ali na različite načine. Ta generacija u poslednjih 15, 20 godina sa Novakom, Rafom i Rodžerom, tako nešto više nikada nećemo videti nikada više. Gurali su jedan drugog do granica da postanu igrači kakvi su danas, Novak je GOAT takođe. Ne gledate samo grend slem titule ili nedelje na mestu broj jedan. Biće upamćeni kao "Velika trojka", kao GOAT. Nadal sada vodi, ali ako Rafa ne bude vodio za nekoliko godina to se neće menjati. Nadal je osvojio 13 Rolan Garosa, pa je GOAT tu. Svi pišu istoriju i niko neće nikada biti zaboravljen.

Pojasnila je i o čemu razgovara sa igračima dok se ne upale kamere.

- Veoma su otvoreni, sa Rodžerom Federerom sam igrala istovremeno i pričamo isti jezik. Jednom smo imali šou "Gem, Šet i Mats" i on je počeo da se smeje, pitala sam ga i zašto se smeje. Rekao je da je ime tako zabavno, a onda sam ga udarila papirom po nozi. Poslednjih nekoliko godina bilo je veoma teško zbog korone, pa nismo mnogo pričali pre toga. Ali obično pričamo o nekim stvarima, o dobrim restoranima, porodici. Uvek postoji privatni razgovor pre nego što se upale kamere i onda sledi pravi intervju.

(Espreso/Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.