NADAL JE IMAO ODGOVOR NA SVAKO PITANJE, ALI JEDNO JE PREĆUTAO: Svi se čude Rafinom stavu, to Novak ne bi uradio!
Rafael Nadal, Foto: EPA/Ettore Ferrari

ko zna

NADAL JE IMAO ODGOVOR NA SVAKO PITANJE, ALI JEDNO JE PREĆUTAO: Svi se čude Rafinom stavu, to Novak ne bi uradio!

U medijima su se pojavile informacije da bi ATP mogao da oduzme bodove trećem Grend slemu šampiona

Objavljeno: 11:48h

Španski teniser Rafael Nadal odbio je da otvoreno govori o stavu Saveta igrača ATP o potencijalnom kažnjavanju Vimbldona.

Vimbldon je prethodno dospeo na metu kritika tenisera i teniserki zbog odluke da izbaci ruske i beloruske predstavnike sa ovogodišnjeg takmičenja zbog rata u Ukrajini.

U medijima su se pojavile informacije da bi ATP mogao da oduzme bodove trećem Grend slemu šampiona, a Nadal i Federer su zamoljeni da jasno istaknu svoje stavove o situaciji kao članovi ATP Saveta igrača.

- Ja nemam jasan stav o situaciji i ne želim ništa da tvrdim - kazao je Nadal posle pobede nad Džonom Iznerom u drugom kolu Mastersa u Rimu i dodao:

- Moramo da ostanemo u kontaktu sa Vimbldonom i zaštitimo sve ATP i VTA članove -

Ukoliko se Vimbldonu ne oduzmu bodovi, ono što bi ATP mogao da uradi je da zamrzne bodove ruskih i beloruskih igrača kako ne bi izgubili ono što su zaradili prošle godine.

- Ja sam sada u Rimu, a Vimbldon se igra za nekoliko nedelja. Radimo na tome da odbranimo sve igrače. Ništa što odlučimo neće učiniti sve strane zadovoljnim i ništa neće biti savršeno, sigurno se konačna odluka neće svima svideti - podvukao je vlasnik 21 Grend slem titule.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.