RADUJE SE NAREDNOM IZAZOVU U RIMU! Đoković ODUŠEVLJEN što ponovo igra u teniskom koloseumu!
Novak Đoković na meču u Rimu, Foto: EPA/Ettore Ferrari

IZJAVA POSLE MEČA!

RADUJE SE NAREDNOM IZAZOVU U RIMU! Đoković ODUŠEVLJEN što ponovo igra u teniskom koloseumu!

Najbolji teniser sveta zadovoljan je učinjenim na terenu protiv Karaceva

Objavljeno:

Novak Đoković je uspešno započeo takmičenje na Mastersu u Rimu. Najbolji teniser sveta je posle 90 minuta igre pobedio Aslana Karecava sa 6:3, 6:2 i tako stigao do jubilarne, 60. pobede na turniru u 70. meču.

Novak je nakon meča rekao da je zadovoljan učinjenim na terenu.

- Uvek može bolje, ali moram da budem zadovoljan pobedom protiv kvalitetnog protivnika koji je veoma čvrst i stabilan i stoji dosta blizu linije. Brzo igra, tako da ne daje mnogo vremena protivniku da se namesti na loptu. Dosta je grešio, mislim da mi je to olakšalo posao. Uspeo sam zadržim svoje servis gemove kada je trebalo. Solidno, može i bolje, nadam se tom boljem tenisu u narednim kolima - kaže Novak.

Morao je da bude oprezan protiv Karaceva, koji ga je prošle sezone pobedio u Beogradu.

- Može da bude veoma opasan. Stavlja vas pod pritisak. Promašio je dosta toga danas, dao mi je nekoliko brejkova u oba seta. Uzeću ovu pobedu, radujem se narednom izazovu - dodao je srpski teniser.

U ovom meču bilo je nekoliko zaista sjajnih poena koji su publiku digli na noge.

- Uvek se nadate tome da ćete odigrati neke atraktivne poene i iz njih izaći kao pobednici i sve to proslaviti sa publikom. Oni to traže, energiju, uzbuđenje, borbu, žele dobar tenis. Imali smo nekoliko lepih poena, uvek je lepo igrati na ovom teniskom koloseumu - zaključio je svetski teniser broj jedan.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.