Beker jedva priznao ćerku - Smatrao je petominutnom zabavom na stepeništu! ONA SE OGLASILA POVODOM HAPŠENJA!
Ana Ermakova, Foto: instagram/annaermakova1

ana Ernakova

Beker jedva priznao ćerku - Smatrao je petominutnom zabavom na stepeništu! ONA SE OGLASILA POVODOM HAPŠENJA!

Bivši nemački teniser Boris Beker (54) osuđen je na dve i po godine zatvora i kaznu služi u londonskom zatvoru.

Objavljeno: 20:56h

Beker je proglašen krivim za finansijske malverzacije koje su usledile nakon njegovog bankrota. Bivši teniser je jedan od najboljih tenisera 20. veka, a u svojoj bogatoj karijeri zaradio je 25 miliona dolara (bez sponzora), ali je pre nekoliko godina proglasio bankrot.

Sakrio je imovinu od dva i po miliona funti i kredit da ne bi morao da plaća dugove. Beker nije platio kredit od tri miliona funti za imovinu u Španiji, a poveriocima je ostao dužan čak 50 miliona funti.

Trostruki pobednik Vimbldona odbacio je sve optužbe, ali mu to na kraju nije pomoglo, pa mora da služi zatvorsku kaznu, a veliku zabrinutost izrazila je njegova ćerka Ana Ermakova (22).

Ana, koja se bavi manekenstvom, ne razume kako je tako nešto moguće, ne razume odluku i tvrdi da je "veoma šokirana", a poslala je i emotivni skeč sudijama koje su pokušavale da ih ubede da oslobode njenog oca.

"Veoma sam šokirana jer je moj otac osuđen na dve godine i šest meseci zatvora. Podržaću ga i posetiću ga kad god mogu. Nadam se da će mu ovo malo pomoći da prebrodi ovaj period. Poslala sam pismo."

Sud izražava zabrinutost za njenog polubrata koji ima samo 12 godina i mora da se suoči sa činjenicom da mu u najvažnijem periodu razvoja nedostaje otac.

- To nije fer, biće veoma teško za Amadeusa - rekla je Ana.

Ona je ćerka Borisa Bekera iz afere sa konobaricom ruskog porekla Anđelom Ermakovom.

U stvari, Ana je samo "plod njihove petominutne zabave". Anđela je zatrudnele na stepeništu restorana za pet minuta se*sa, iako je Beker bio oženjen, a njegova tadašnja supruga trudna i čekajla još jedno dete.

Posle dugog suđenja, Beker je prihvatio da je Ana njegova ćerka.

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.