SVI OSTALI U ČUDU KADA SE NOVAK POJAVIO! Đoković ponovo "ženi" kuma, ali jedan detalj je mnoge iznenadio! (FOTO)
Novak Đoković na svadbi, Foto: aleksandaryesch/Instagram

SAMO NEK JE VESELO!

SVI OSTALI U ČUDU KADA SE NOVAK POJAVIO! Đoković ponovo "ženi" kuma, ali jedan detalj je mnoge iznenadio! (FOTO)

Srpski teniser prisustvuje svadbenoj proslavi svog velikog prijatelja

Objavljeno: 18:52h

Najbolji teniser Novak Đoković se priprema za naredne izazove na šljaci, očekuje ga Madrid, pa Rim, ali ima vremena i za opuštanje i zabavu.

Današnji dan je iskoristio da prisustvuje svadbi jednog od svojih najboljih prijatelja, Nevena Markovića koji se venčao sa Natašom Derikonjom.

Ovo je inače drugi brak Nevena, pošto je Marković prethodno bio u braku sa poznatom srpskom manekenkom Aleksandrom Tanasković, tada je upravo Novak bio kum.

Novak Đoković na svadbi
Novak Đoković na svadbifoto: Instagram/marinaplakalovic

Oni su se venčali 2015. godine, dok su živeli zajedno dobili su i ćerku Inu, ali je tokom 2020. godine ipak došlo do razilaženja.

Srpski teniser je uživao na proslavi, ali se pojavio i u nesvakidašnjoj odevnoj kombinaciji, a svečani izgled je upotpuno naočarima koje retko nosi.

Đoković se slikao zajedno sa Aleksandrom Ješićem i Damirom Hadanovićem, poznatim umetnicima i zabavljačima, a ta fotografija je osvanula na društvenim mrežama.

Uz to, Novak je mogao da uživa u tonovima poznate pevačice Milice Pavlović, koja je bila zadužena za dobro raspoloženje i muziku.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.