ĐOKOVIĆU SRCE ISPUNJENO, ALI ŽALI: Izvinjavam se, ali kad motor otkaže...
Novak Đoković, Foto: Starsport©

više nije mogao

ĐOKOVIĆU SRCE ISPUNJENO, ALI ŽALI: Izvinjavam se, ali kad motor otkaže...

U odlučujućem setu, Novak je ostao bez gasa i na nuli

Objavljeno: 17:18h

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nije uspeo da se popne na tron u Beogrtadu, poražen je u finalu Serbia Opena od Rusa Andreja Rubljova.

Novak se mučio dobar deo meča, uspeo da izvuče iz sebe maksimum i uvede duel u treći set, ali dalje nije mogao, nije imao snage i počišćen je.

- Dobar dan svima, Hristos vaskrse, srećan Vaskrs! - poručio je odmah na početku obraćanja krcatim tribinama koje su ga prekidale ovacijama i pokličima "Nole, mi te volimo".

- Žao mi je što se ovako završilo, žao mi je pre svega jer ste doprineli da dođem do finala. Izvinjavam se svima koji ste danas došli, što niste videli borbu u trećem setu. To je sport, ako nešto otkaže u motoru, teško može da ide, pogotovo na ovom nivou.

Novak Đoković
foto: Starsport©

Naravno, Novak je iskoristio momenat da iz srca čestita sjajnom Rubljovu na partiji i pobedi.

- Želeo bih da čestitam Andreju, veliki si šampion, sjajan si momak, šampion, Srbija i Beograd te vole, dođi ponovo, molim te. Zahvaljujem se i bratu, volim i trećeg brata Marka, prijatelje, rodbinu, toliko ljudi koji su nam bliski. Predivan je i jedinstven osećaj igrati pred vama. Mnogo je burna nedelja bila. Izazovno je bilo nositi se sa svime time, ali i veliko zadovoljstvo. Retke su prilike da igram u svom gradu, srce mi je ispunjeno najlepšim emocijama zahvaljujući vama - dodao je svetski reket broj jedan.

Na kraju, reči velike zahvalnosti uputio je svima koji su doprineli da Serbia Open bude organizovan na najvišem nivou.

- Vredi ponoviti i dati zahvalnicu svim ljudima iz organizacije. Mnogi nisu svesni šta je i sve potrebno i koliko je vremena potrebno. Hvala svima koji su posvetili svoje vreme, što su napravili jedan od najlepših turnira u ovoj kategoriji. Uspeli ste u tome. Za kraj, hvala publici, dolazili ste u ogromnom broju, vratite nam se i narednih godina. Volim vas puno - završio je Đoković.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.