EMOTIVAN MOMENAT NA SRBIJA OPENU: Novakov teniski otac u suzama pričao o Srbinu!
Novak Đoković i Nikola Pilić, Foto: Starsport©

lepo

EMOTIVAN MOMENAT NA SRBIJA OPENU: Novakov teniski otac u suzama pričao o Srbinu!

Sa Novakom sam vezan i želim mu sve najbolje

Objavljeno:

Najbolji teniser sveta Novak Đoković ostao je bez titule pred domaćom publikom u Beogradu pošto je u finalu Serbia Opena poražen od Andreja Rubljova sa 2:1 (2:6, 7:6, 0:6).

Posle meča, Novak je iznenadio publiku tako što je okupio ljude koji su mu mnogo pomogli u karijeri, a reč je o Marijanu Vajdi, kondicionom treneru Gepardu Griču i fizioterapeutu Miljanu Amanoviću i Nikoli Piliću.

Najemotivniji momenat svakako je bio kada je Nikola Pilić izašao na teren. Novakov "teniski otac" je zaplakao, a onda se obratio prisutnima.

- Ne znam šta da kažem. Izuzetna mi je čast da sam ovde. Jedna mala korekcija, on nije jedan od najvećih svih vremena, on je najveći svih vremena. U konkurenciji Federera, Nadala, Mareja i društva, 366 sedmica biti broj jedan, to je više od sedam godina. Po mom skromnom ubeđenju, možda će trebati 1.000 godina da se taj rekord obori. Srđan i Dijana, moju suprugu i mene je tretirao kao familiju. Hoću reći jednu stvar... Kad prođeš 80 godina, emocije su i veće. Imam 60 godina iskustva, ovo je jedna od najboljih publika koju sam ja u svom životu video. Još jedna rečenica - vi možete biti ponosni da u ovoj državi postoji jedan kao što je Novak Đoković.

- I nije mi jasno zašto ne mogu normalno da govorim. Sa Novakom sam vezan i želim mu sve najbolje. Za mene, nisam subjektivan, on je najbolji igrač svih vremena. Moram reći još jednu stvar - Srđan i ja smo uvek mislili da će biti veliki šampion. To je bio, ostao je, ali ono što je najvažnije - on je odličan čovek. Žao mi je što danas nije dobio, čestitam Rubljovu koji je igrao odlično, ne zaboravimo da je šesti - sedmi igrač sveta, da je Novak igrao prvi, drugi, treći dan tri seta. Bio je bolestan, svaka čast kako se borio. Hvala vam lepo na svemu!

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.