POTPUNA GENIJALNOST ILI TOTALNA LUDOST? Milioni na računu Nadalovog naseldnika, život u drvenoj kućici!
Karlos Alkaraz, Foto: Profimeida

skromno

POTPUNA GENIJALNOST ILI TOTALNA LUDOST? Milioni na računu Nadalovog naseldnika, život u drvenoj kućici!

Prema podacima sa Gugla, skoro 4 miliona dolara ima Španac.

Objavljeno: 11:46h

Veliki talenat svetskog tenisa Karlos Alkaraz (18) nastavlja da oduševljava, ne samo partijama već i potezima van teniskih terena.

Alkaraz je nedavno u Majamiju stigao do prve masters titule u karijeri. Španac je briljirao tokom celog turnira izbacivši velike favorite, a to mu je bila treća titula i prva "prava" posle ATP turnira u Umagu 2021. i Rio de Žaneiru 2022. godine.

Alkaraz je sa 18 godina i 11 meseci postao najmlađi pobednik u 37-godišnjoj istoriji Mastersa u Majamiju, a ujedno i treći najmlađi pobednik Masters 1000 turnira posle Majkla Čanga i Rafaela Nadala.

Svi se slažu da je on pravi naslednik Rafaela Nadala i da će godinama biti u samom vrhu svetskog tenisa. Ono što ga čini prepoznatljivim je njegova snažna ličnost, uz naravno ogroman teniski potencijal,ima izuzetnu mentalnu snagu, a van terena je izuzetno miran i skroman, što potvrđuje i podatak da od 2019. godine živi u teniskom kompleksu i u drvenoj kući.

Unutrašnjost ove kuće je jednostavna i sa malo detalja, a deli je sa još nekoliko tenisera. Ove kuće imaju sve osnovne potrebe za ove elitne sportiste, većina njih sa tremom sa pogledom na baštu za opuštanje i šetnju nakon odigranih turnira.

Osim toga, imaju zdravstvene beneficije, od kabineta za psihologiju, menadžera fizičke kondicije do klinike za fizioterapiju. Tu su i lične administrativne usluge za obradu dokumenata i viza za međunarodne turnire.

1 / 5 Foto: EPA/John G Mabanglo

Huan Karlos Ferero je takođe živeo u drvenoj kući 2003. godine, kada je postao broj jedan u svetu. Marija Šarapova, Nikolas Almagro, Pablo Kareno ili Giljermo Garsija Lopez neki su od tenisera koji su prošli Ekelit akademiju u Vileni, malom gradu u severozapadnom delu Alikantea.

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.