NADAL RASPLAKAO SVE NA STADIONU: Srećan sam što te imam! (VIDEO)
Rafael Nadal, Foto: Printscreen/Tennis TV

emotivni

NADAL RASPLAKAO SVE NA STADIONU: Srećan sam što te imam! (VIDEO)

Rafa je iznenadio prisutne porukom svom dugogodišnjem prijatelju i bivšem dublu partneru, a od decembra članu trenerskog tima

Objavljeno: 22:50h

Rafael Nadal se vratio laganim treninzima na terenima svoje Akademije u Manakoru nakon povrede i uveliko se spekuliše da li će se vratiti na teren na Mastersu u Madridu koji je na programu od 26. aprila do 8. maja.

Odatle je poslao poruku svom dugogodišnjem prijatelju i bivšem dublu partneru, a od decembra članu Rafinog trenerskog tima, Marku Lopesu.

Lopes je danas završio svoju igračku karijeru na turniru u rodnoj Barseloni gde se u dublu sa prezimenjak Felisijanom Lopesom (nisu u srodstvu) povukao nakon pobede nad prvim dublom sveta u 1. kolu.

1 / 4 Foto: EPA/Rajat Gupta

- Čestitam ti na karijeri koja je bila impresivna. Verujem da si ostvario stvari koje nisi mogao ni da zamisliš, osvajanje grend slema je ispunjenje sna za svakog tenisera. Srećan sam što te imam u svojoj ekipi. Nastavićemo da se viđamo svakodnevno. Želim ti da dugo uživaš u ovom momentu sa svojom porodicom. Ne mogu da budem sa vama sada, ali ti šaljem jak zagrljaj i vidimo se uskoro - rekao je Nadal emotivnom i rasplakanom Lopesu koji je u naručju držao dete, nakon čega je ceo stadion aplaudirao.

Lopes je svojevremeno bio treći dubl igrač sveta, a najveće titule su mu Rolan Garos 2016. i olimpijsko zlato iste godine, u paru sa Nadalom.

(Espreso/N.Đ.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.