OLIMPIJSKI ŠAMPION PREDVIĐA: Sada će SVE ići u Đokovićevu korist!
Novak Đoković, Foto: Starsport©

iz njegovih usta...

OLIMPIJSKI ŠAMPION PREDVIĐA: Sada će SVE ići u Đokovićevu korist!

Rose očekuje da Novak bude u "svom elementu" na Rolan Garosu

Objavljeno:

Novak Đoković će uskoro ponovo biti u odličnoj formi, smatra bivši olimpijski šampion, Mark Rose.

Švajcarac, koji je medalju koju Novak i dalje sanja, olimpijsko zlato u singlu, osvojio 1992. na Igrama u Barseloni, sada radi kao stručni konsultant švajcarske državne televizije (RTS).

Čini se da se situacija sa pandemijom koronavirusa polako sređuje, pa će i Novak Đoković, koji je do sada odbijao da se vakciniše, biti u mogućnosti da igra više, kako pravila o restrikcijama putovanja budu popuštala.

1 / 6 Foto: Starsport

Za teniske stručnjake najveća je misterija u kakvoj formi će Đoković doći na Rolan Garos u maju, gde će braniti trofej osvojen prošle godine.

- Ono što znam je da se Novak retko kad umori. Ipak, sve to pokazuje da se ništa ne može uraditi ako samo pucnete prstima, potreban je rad - smatra Rose.

Mark Rose
foto: EPA/YURI KADOBNOV

Švajcarac je rekao da je uveren da će Novak maksimalno spreman doći u Bulonjsku šumu.

- Mislim da će biti u svom elementu na Rolan Garosu jer, ukoliko želi, može da igra svake nedelje do turnira u Parizu. Nema više te neizvesnosti kao ranije, kada nije znao na kom turniru će moći da učestvuje, kada nije mogao da trenira istim intenzitetom. Sada će sve ići u njegovu korist - zaključio je Rose.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.