NEKADA JE IZLAZILA SA NOVAKOM ĐOKOVIĆEM, A SADA SE HITNO OGLASILA! Ima važnu VEST (FOTO)
Marija Šarapova, Foto: Profimedia

SREĆA, SREĆA, RADOST

NEKADA JE IZLAZILA SA NOVAKOM ĐOKOVIĆEM, A SADA SE HITNO OGLASILA! Ima važnu VEST (FOTO)

Maša je prethodnih meseci bila na udaru pojedinih navijača jer su smatrali da ne osuđuje dovoljno jako rusku invaziju na Ukrajinu

Objavljeno: 08:42h

Bivša ruska tensierka Marija Šarapova obnarodovala je da će uskoro postati majka.

- Dragoceni počeci! Uvek mi je bila specijalnost da jedem rođendansku tortu za dvoje - objavila je lepa Marija šaljivi komentar na dan svog 35. rođendana, uz fotografiju sa plaže, pokraj mora, sa vidno ispupčenim stomakom.

Skrasila se sa suprugom verenikom Aleksanderom Gilkesom, inače engleskim milionerom, a prethodno je bila u ozbiljnim vezama sa Sašom Vujačićem i Grigorom Dimitrovim.

Silne komentare i poruke ljubavi, čestitke, srca i emotikoni, počeli su da se nižu na Mašinoj Instagram adresi posle objave. Njenoj sreći nema kraja.

1 / 5 Foto: Profimedia

Nema sumnje da će vesti obradovati i Novaka Đokovića koji je odličan prijatelj Marije Šarapove. Njih dvoje su se najviše družili na početku Novakove karijere, čak smo često mogli da ih vidimo i u noćnom provodu, a uvek su jedno o drugom govorili u superlativima, pa i kada su drugi želeli da ih posvađaju.

''Neverovatna karijera. Neverovatan vođa. Neverovatna osoba. Hvala ti za sve što si uradila za tenis. Jedva čekam da vidim nastavak tvoje karijere van terena'', Napisao je Đoković nakon što se lepa Maša povukla iz tenisa.

Šarapova i Đoković
foto: Profimedia

Maša je prethodnih meseci bila na udaru pojedinih navijača jer su smatrali da ne osuđuje dovoljno jako rusku invaziju na Ukrajinu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.