ANASTASIJA UŠLA U POZNATU PORODICU: O ocu Nemanje Gudelja se naširoko pričalo, ostavio je veliki TRAG U HOLANDIJI!
Foto: EPA/Miguel A Lopes, Printscreen

niste znali

ANASTASIJA UŠLA U POZNATU PORODICU: O ocu Nemanje Gudelja se naširoko pričalo, ostavio je veliki TRAG U HOLANDIJI!

Trenutno je na direktorskoj poziciji!

Objavljeno: 12:41h

Anastasija Ražnatović je već mesec dana u ljubavi sa reprezentativcem Srbije Nemanjom Gudeljom, sa kojim trenutno uživa u Sevilji.

Nemanja je, inače, uspešan fudbaler koji trenutno nastupa za španski klub Sevilju dok godinama unazad brani boje reprezentacije Srbije.

1 / 6 Foto: Printscreen/Instagram/Anastasija raznatovic

Svi znaju da je Anastasijina mama Ceca najveća folk zvezda na Balkanu iza koje je impozantna karijera, a ono što je manje poznato ljudima koji ne prate sport je da je Nemanjin otac Nebojša Gudelj prava fudbalska legenda.

Naime, Nebojša je karijeru započeo u Bosni odakle je doša u Partizan čije boje je branio pune tri godine. Nebojša je tokom svoje fudbalske karijere branio još i boje španskih klubova Logronesa i Leganesa. Devet godina proveo je u Holandiji gde je branio boje Brede za koju je odigrao čak 300 utakmica. Karijeru je završio 2006 godine u Sparti.

Nemanjin tata je i nakon završene karijere ostao u fudbalu. On je trenutno tehnički direktor u kineskom klubu Hubei Istar.

Nebojša Gudelj
foto: Printscreen/youtube/NAC Breda

Podsetimo, u medijima je kao bomba odjeknula vest da je Anastasija Ražnatović uplovila u emotivnu vezu sa Nemanjom Gudeljom koga je upoznala preko zajedničkih prijatelja. Oni su pre mesec dana otpočeli vezu u Beogradu dok je Gudelj bio na reprezentativnom okupljanju. Par je trenutno u Sevilji gde uživa u ljubavi.

Bonus video:

00:15

Anastasija Ražnatović lomila tanjire u Berlinu

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.