KAKO IH NIJE SRAMOTA: Bivši svetski broj 1 uputio teške KRITIKE na račun Novaka Đokovića!
Novak Đoković, Foto: EPA/Ali Haider

NEVEROVATNO

KAKO IH NIJE SRAMOTA: Bivši svetski broj 1 uputio teške KRITIKE na račun Novaka Đokovića!

Čileanac se u intervjuu dotakao i drugih tema, ćerke koja igra tenis, ali i nekih drugih igrača

Objavljeno:

Novak Đoković se naredne nedelje vraća na teren na Mastersu u Monte Karlu, ali gotovo da nema dana da ne bude kritikovan.

Tako se i bivši broj jedan svetskog tenisa, Čileanac Marselo Rios, svrstao u red onih koji o Novaku pričaju u negativnom smislu.

On je u intervjuu za čileanski portal "La Tersera" oglasio povodom stare teme i toga što je Novak rešio da ostane nevakcinisan protiv koronavirusa.

- To je glupo, odustaće od trke i neće biti najbolji u istoriji zbog vakcine. I ja sam u početku mislio da ne uzmem, ali počela su putovanja i morao sam da je primim. Ne znam koji je razlog, ali ako pokušavaš da budeš najbolji u istoriji i odustaješ od trke zbog neke vakcine, mora da si kralj gluposti. U početku sam mislio da je to iz straha, ali sada mislim da je to previše arogantno - kaže Rios.

1 / 6 Foto: printscreen/twitter/NovakFanClub

Čileanac se u intervjuu dotakao i drugih tema, ćerke koja igra tenis, ali i nekih drugih igrača.

Nije mu prošao nezapaženo uspon Karlosa Alkarasa.

- Gledao sam ga u meču sa Nadalom u Indijan Velsu. Trebalo je da pobedi, ali Nadal je pobedio jer je Nadal. U početku me je podsećao na Fernanda Gonzalesa, da udara bukvalno slično. Sada je počeo da igra dobro i nema šanse da se zaustavi. On je poput Nadala, igra snažno, ima dobru fiziku, trenira ga Ferero. Veoma je dobar, ali ne verujem da će tako brzo do grend slema - poručio je Rios.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.