TENISKI ZEMLJOTRES! Danil Medvedev doneo KONAČNU odluku, sklanja se sa puta Novaku Đokoviću? (FOTO)
Danil Medvedev, Foto: EPA/David Guzman

PRAVO NIOTKUDA!

TENISKI ZEMLJOTRES! Danil Medvedev doneo KONAČNU odluku, sklanja se sa puta Novaku Đokoviću? (FOTO)

Drugi teniser sveta će igrati na turniru u Los Kabosu, što dovodi u pitanje nastup na Vimbldonu

Objavljeno:

Ruski teniser Danil Medvedev je propustio priliku da svrgne Novaka Đokovića sa čela ATP liste, a sada ga je i povreda sputala u nastavku sezone!

Drugi teniser sveta će zbog operacije odsustvovati neko vreme sa terena, a pretpostavlja se da će preskočiti sezonu na šljaci.

Međutim, pojavila se informacija koja je iznenadila tenisku javnost.

Naime, Medvedev se prijavio za turnir iz serije 250 u Los Kabosu (Meksiko), koji se igra samo tri nedelje posle Vimbldona, pa su odmah krenule spekulacije - da li će Rus uopšte igrati na prestižnom turniru.

Poznato je da britanske vlasti zahtevaju od ruskih tenisera da se ograde od politike Vladimira Putina i da će samo pod određenim islovima moći da nastupe na trećem Grend slemu u sezoni.

Ovo bi bila dobra vest za Novaka Đokovića. Naš teniser bi, ako Medvedev zaista ne bude igrao sve do posle Vimbldona, mogao dodatno da uveća svoju prednost na ATP listi i na još neko vreme zacementira svoju vladavinu.

Đoković trenutno beleži 364. nedelju na mestu broj 1, a prvi cilj mu je da prestigne, mislilo se nedostižno, ostvarenje Štefi Graf koja je vladala 377. nedelja.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.