APSOLUTNI REKORD JE BLIZU! Evo do kada je Novak Đoković SIGURAN na čelu ATP liste!
Novak Đoković i Danil Medvedev, Foto: Profimedia

računica!

APSOLUTNI REKORD JE BLIZU! Evo do kada je Novak Đoković SIGURAN na čelu ATP liste!

Srpski teniser Novak Đoković iz nedelje u nedelje uvećava broj sedmica na prvom mestu ATP liste, a to mu je omogućio Danil Medvedev

Objavljeno:

Novak Đoković će ostati najbolji teniser sveta posle poraza Danila Medvedeva od Hurberta Hurkača u Majamiju!

Zbog odluke da se ne vakciniše Novak Đoković nije mogao da igra na mastersima u Indijan Velsu i Majamiju, kao ni na Australijan openu, a uprkos tome ostao je prvi na svetu.

Rus će od ponedeljka imati 10 poena manje od Novaka, a ono što još više treba da ga brine su loše partije u poslednje vreme.

Đoković će na prvom mestu ostati sigurno do 11. aprila. Matematički je nemoguće da izgubi tron to tada, što je najmanje 364 nedelje na vrhu.

Novak Đoković
Novak Đokovićfoto: EPA/Ali Haider

Medvedev može da traži specijalnu pozivnicu za turnir u Hjustonu koji donosi 250 poena (od 4. do 10. aprila), ali je mala verovatnoća da će to učiniti, jer je tokom meča sa Hurkačom imao probleme sa vrtoglavicom.

Ukoliko ipak odluči da odmori do Mastersa u Monte Karlu (od 10. do 17. aprila) to će značiti da će se vladavina srpskog igrača produžiti i da će približiti legendarnoj Štefi Graf koja je jedina ispred njega po ukupnom broju nedelja na tronu (377).

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.