OGROMNA ŠTETA ZA SJAJNOG KECMANOVIĆA! Alkaraz slavio posle TRILERA u Majamiju! (VIDEO)
Miomir Kecmanović, Foto: Profimedia

SRBIN BEZ POLUFINALA!

OGROMNA ŠTETA ZA SJAJNOG KECMANOVIĆA! Alkaraz slavio posle TRILERA u Majamiju! (VIDEO)

Srpski teniser posle velike borbe i dva taj-brejka poražen od Španca u četvrtfinalu Mastersa u Majamiju

Objavljeno: 07:28h

Srpski teniser Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u polufinale Mastersa u Majamiju, pošto je u tri seta poražen od Španca Karlosa Alkaraza rezultatom 6:7 (5:7), 6:3, 7:6 (7:5).

Bio je ovo prvi međusobni susret ova dva tenisera koji je trajao skoro dva i po sata.

Kecmanović je dobio prvi set, i to nakon što je već na startu uzeo brejk i poveo sa 3:0. Međutim, dozvolio je rivalu da se vrati u igru i izjednači na 4:4 posle brejka u 7. gemu.

Zanimljivo, to su bile i jedine dve brejk šanse u prvom setu koji je rešen taj-brejka. Srbin je prvi izgubio mini brejk (5:4), a zatim vezao tri poena - uz dva oduzeta servisa za 7:6.

Preslikana situacija viđena je na startu drugog seta, s tim da je Alkaraz bio taj koji je uzeo brejk na startu i poveo sa 3:0. Samo, za razliku od prvog, Španac u ovom drugom nije dozvolio brejk Kecmanoviću 3:6.

Triler meč nastavio se u trećem setu u kom nijedan od tenisera nije imao brejk šansu.

Kecmanović je vodio sa 5:4 i 30:15 na servis Španca, ali je Alkaraz uspeo nekako da dobije taj poen i ne dozvoli rivalu dve set lopte. Na kraju je vezao četiri poena i nedugo zatim odveo set u novi taj-brejk. A i tamo je bio blizu poraza, jer je Miomir vodio sa 5:3 pre nego što je Alkarazu dozvolio četiri vezana poena za kraj.Zatim je u taj-brejku vodio sa 5:3 i servirao, Alaraz ga je brejknuo, zatim i još jednom za konačnih 6:7.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.