ZVEREV PREŽIVEO ĆORIĆA, SINER JEDVA SA FINCEM: Čeka nas okršaj skandal majstora u 3. kolu!
Aleksander Zverev, Foto: EPA/Erik S Lesser

masters u majamiju

ZVEREV PREŽIVEO ĆORIĆA, SINER JEDVA SA FINCEM: Čeka nas okršaj skandal majstora u 3. kolu!

Fonjini - Kirjos je duel koji ljubitelji (nesvakidašnjeg) tenisa ne bi smeli da propuste

Objavljeno:

Nemački teniser Aleksander Zverev plasirao se večeras u treće kolo Mastersa u Majamiju, pošto je pobedio 166. igrača sveta Bornu Ćorića iz Hrvatske posle tri seta, 6:4, 3:6, 6:3.

Četvrti teniser sveta pobedio je posle nepuna dva sata igre. On je napravio dva brejka, u prvom i trećem setu, a Ćorić mu je oduzeo servis u drugom setu.

Zverev će u trećem kolu igrati protiv boljeg iz duela Grigora Dimitrova iz Bugarske i Amerikanca Mekenzija Mekdonalda.

U trećem kolu je i Britanac Kameron Nori, pobedom protiv sunarodnika Džeka Drejpera 7:6, 6:4. Nori će igrati protiv Francuza Uga Gastona, koji je pobedio Amerikanca Džona Iznera sa 7:6, 6:4.

Italijan Fabio Fonjini plasirao se u treće kolo pošto je pobedio Taro Danijela iz Japana sa 6:7, 6:2, 7:6. On će igrati protiv Australijanca Nika Kirjosa koji je više nego ubedljivo porazio Rusa Andreja Rubljova - 6:3, 6:0.

Španski teniser Pablo Karenjo Busta plasirao se u treće kolo pošto je pobedio Belgijanca Davida Gofana sa 6:3, 6:2. Njegov protivnik biće pobednik meča Italijana Janika Sinera koji je teškom mukom pobedio Emila Rusuvuorija iz Finske - 6:4, 3:6, 7:6 (10:8).

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.