PRVI DEČKO ANE IVANOVIĆ RASTUŽIO FANOVE: Važio je za glavnog šmekera na Turu, Srpkinja ga OSTAVILA zbog kolege!
Ana Ivanović/Tomi Robredo, Foto: EPA/Caroline Blumberg, Printscreen Instagram

prelomio

PRVI DEČKO ANE IVANOVIĆ RASTUŽIO FANOVE: Važio je za glavnog šmekera na Turu, Srpkinja ga OSTAVILA zbog kolege!

Najbolji plasman u karijeri mu je 5. mesto avgusta 2006. a na grend slemovima četvrtfinale

Objavljeno:

Tomi Robredo je najavio da će mu skori turnir u Barseloni biti poslednji u profesionalnoj karijeri koja traje 24 godine.

Španski teniser (39) je najavio kraj karijere, neposredno pre svog 40. rođendana. Malo šta smo o nekada petom reketu sveta čuli poslednjih godina, iako je i u četrdesetoj godini aktivan profesionalni teniser.

Doduše, sada je daleko ispod na ATP rang listi, gde trenutno zauzima 343. poziciju. Najbolji plasman u karijeri mu je 5. mesto avgusta 2006. a na grend slemovima četvrtfinale.

Tomi Robredo
foto: EPA

On je najavio da će turnir u Barseloni, koji se održava od 16. do 24. aprila biti njegov poslednji u karijeri. Samo nedelju dana kasnije, 1. maja, Robredo će napuniti 40 godina.

Robredo je poslednjih godina pretežno igrao čelindžere i pokušavao da se domogne grend slemova i ozbiljnijih turnira kroz kvalifikacije, uglavnom bezuspešno.

Ana Ivanović
foto: Instagram

Ovaj španski teniser je srpskoj javnosti dospeo u centar pažnje posle nekih žestokih duela sa Novakom Đokovićem u njegovoj ranoj fazi karijere, a još više kada je otkriveno da je u vezi sa našom teniserkom Anom Ivanović.

Važio je za jednog od najvećih šmekera na ATP turu, a ujedno i prva osoba za koju se pisalo da je u vezi sa Anom Ivanović i može se reći da je bio i njen prvi dečko. O njihovoj ljubavi pričalo se 2007. godine, ali to nije dugo potrajalo.

Potom je Ana uplovila u romansu sa još jednim španskim teniserom, Fernandom Verdaskom, da bi kasnije bila i sa golferom Adamom Skotom, Markom Stilitanom, Ivanom Paunićem, a na kraju je završila u vezi, a potom i u braku sa nemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom.

Robredo je sada u braku Patrisijom Bergom, sa kojom ima ćerku, koju je dobio u martu prošle godine.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.