Beker na tankom ledu? "IMA AMNEZIJU"! Tužilac veoma oštar i direktan!
Boris Beker i Novak Đoković, Foto: EPA/Andy Rain

zatvor mu se smeši?

Beker na tankom ledu? "IMA AMNEZIJU"! Tužilac veoma oštar i direktan!

Boris Bekeru, proslavljenom nemačkom teniseru, i bivšem treneru Novaka Đokovića reti zatvorska kazna. Zna se kako je saslušanje prošlo.

Objavljeno:

Teniska legenda Boris Beker kaže da je "zaboravio" gde su otišla dva trofeja Vimbldona i neka od najznačajnijih priznanja u njegovoj teniskoj karijeri.

Šestostruki grend slem šampion, optužen je za skrivanje imovine i bogatstva od svojih poverilaca kada je otišao u stečaj u leto 2017.

1 / 6 Foto: Profimedia

Sud u Southvarku je saslušao da navodno nije predao trofej Vimbldona 1985. - prvi grend slem u blistavoj karijeri - svoju zlatnu olimpijsku medalju 1992., trofej sa svog trijumfa na Vimbldonu 1989. i svoje trofeje na Australijan openu 1991. i 1996.

- Ovo su neki od najznačajnijih trofeja u karijeri gospodina Bekera - rekla je tužilac Rebeka Čakli.

- Možda su to pobede koje su učinile tenisku zvezdu kakva je danas.

Ona je nazvala „fantastičnim“ to što Beker tvrdi da ne zna gde se nalaze

- imajući u vidu šta predstavljaju u smislu dostignuća i žrtvovanja za gospodina Bekera tokom godina. Dodala je:

Boris Beker, Novak Đoković
foto: Profimedia

- Nije verodostojno reći da ga nije bilo briga gde su trofeji. Istražitelji su mesecima pokušavali da ih lociraju pre i nakon što je Beker bankrotirao.

Bankrot je proizašao iz Bekerove pozajmice od oko 3,5 miliona funti za nekretninu na Majorci u Španiji, poznatu kao Finca. Sada se suočava sa 24 optužbe po Zakonu o stečaju u periodu od maja do oktobra 2017. godine.

Beker je takođe optužen da je prikrio 1,13 miliona evra (oko 950.000 funti) od prodaje Mercedesovog salona automobila koji je imao u Nemačkoj, i navodno prebacio sredstva na bankovne račune njegove bivše supruge Barbare Beker.

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.