"ONAJ NESRETNI..." Nova HIT izjava Radeta Bogdanovića!
Rade Bogdanović, Foto: Printscreen/RTS 1

čovek je legenda

"ONAJ NESRETNI..." Nova HIT izjava Radeta Bogdanovića!

Rade Bogdanović, bivši fudbaler, a sada stručni konsultant, govorio je o finalu Mundijala i trijumfu Argentine

Objavljeno:

Argentina je posle ludog regularnog dela (2:2) i još luđih produžetaka (1:1), slavila posle penala (4:2) i došla do titule svetskog šampiona. Omiljeni stručni konsultant u Srbiji, nekadašnji fudbaler Atletiko Madrida i Verdera, prokomentarisao je u emisiji na RTS-u finalnu utakmicu.

Rade Bogdanović
foto: Printscreen/Twitter/@prvorodjeni

- Pre desetak, 15 dana smo konstatovali da ko izgubi prvu utakmicu, može da osvoji. Dešavalo se to na turnirima. Moje ekipe su Englezi, Holanđani, Argentinci i Brazil. Ne igram prognozu, ali to su moje ekipe. Celo Svetsko prvenstvo smo navlačili pod ovim nebeskim svodom i u ovom studiju da osvoji Argentina i da ovaj čarobnjak uzme to što mu fali i da uđe u večnost i fudbalsku besmrtnost, što je i zaslužio. Argentina je Mesi. Argentina je pobedila timski, ali Argentina je Mesi, rekao je Bogdanović i nastavio:

- Sudija je bio na ozbiljnom nivou. Što se tiče Argentine, svirali su im penala i dosta penalčića. Ali, to se dešava, tako su ih rušili u kaznenom. Nesretni Dembele je srušio i napravio penal. Ja sam ga kudio, ali sad kad su ga hvalili, mislio sam da će da bude bolje. Oženio se, uozbiljio se, opasan je, igra dobro... Ja mislim da ga je klub oženio. Očekivao sam dosta od njega, našalio se Bogdanović.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.