HRVATSKI APOLON VOLI "MATORKE": Može i 30 godina STARIJA, nikakav problem!
Joško Gvardiol, Foto: EPA-EFE/RUNGROJ YONGRIT

OPA!

HRVATSKI APOLON VOLI "MATORKE": Može i 30 godina STARIJA, nikakav problem!

Reprezentativac Hrvatske u centru pažnje tokom Mundijala

Objavljeno: 18:51h

Hrvatski fudbaler Joško Gvardiol je bio jedan od glavnih "šrafova" u timu Zlatka Dalića na Svetskom prvenstvu u Kataru, ali se takmičenje za "vatrene" završilo ranije nego na šampionatu pre četiri godine.

Bilo kako bilo, Gvardiol će sigurno profitirati zbog dobrih partija, a postoji jedna zanimljiva činjenica vezana za njegov privatni život.

Fudbaler Lajpciga je nedavno priznao da voli starije žene, što je naišlo na opšte oduševljenje mnogih pripadnica nežnijeg pola.

- Malo starije, da, da. Sav sam u tom fazonu - otkrio je u emisiji "Knjaz".

Na Joškine reči nije ostala imuna ni pevačica Vlatka Pokos, pa je odlučila da mu posveti kolumnu koju piše za hrvatski Story.

Vlatka Pokos
Vlatka Pokosfoto: Printscreen Instagram/vlatkapokos

- Poslednjih godinu dana puno se govorilo o mladom, izuzetno talentovanom igraču Joški Gvardioli; bilo je već pomalo iritantno od prevelikih hvalospeva. Kao osoba koja voli da bude u toku i dobro informisana obratila sam pažnju i otkrila da je reč o vrlo zgodnom, skromnom i više nego dobro odgojenom mladiću. Divno je to čuti i videti pa se nadam da će takav i ostati i uspeti da se odbrani od brojnih loših ljudi i zamki na njegovom uzbudljivom sportskom putu - piše Vlatka u svojoj kolumni.

- Joško je zaludeo brojne pripadnice nežnijeg pola svojom pojavom, a muški deo populacije impresivnim fudbalskim umećem. Mene je oduševio iskrenim medijskim nastupima u kojima se nije libio da prizna da je on zaluđen – zrelijim ženama! Samouvereno je nabrojao nekoliko zrelih lepotica o kojima sanja, a neke od njih su i tridesetak godina starije od Joške, poput fatalne Dženifer Lopez. Verujem da je time dodatno zapalio maštu brojnih obožavateljki jer su samouverenost i iskrenost jako seksi u kombinaciji s apolonskim telom i krupnim, toplim očima.

- Oduvek su zrele žene, posebno one koje uspevaju da zadrže lepotu i svežinu, privlačile mlade muškarce o čemu vam mogu posvedočiti iz vlastitog iskustva. U patrijarhalnim društvima poput hrvatskog to je još tabu tema i razlog za osudu ili, u najmanju ruku, neugodno naglašavanje razlike u godinama. Na primer, teško je pronaći tekst o Marku i Iris Livaji u kome se ne naglašava razlika u godinama tog skladnog para. Ipak, treba razlikovati pravu ljubav i dugoročni odnos sa mladalačkom seksualnom i životnom znatiželjom. Život nam nameće razna društvena i biološka ograničenja, ali to ne znači da sebi treba da uskratimo uzbudljive odnose koje ćemo zauvek nositi u srcu. Stoga Joški želim ostvarenje njegovih najluđih snova, na svim terenima.

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.