OVO JE VILA LUKE MODRIĆA ZBOG KOJE JE ZAVRŠIO U "PANDORINIM PAPIRIMA": Blistava karijera i "ĐAVOLJI ADVOKAT"! VIDEO
Luka Modrić, Foto: EPA/Felipe Trueba

što mu je ovo trebalo?

OVO JE VILA LUKE MODRIĆA ZBOG KOJE JE ZAVRŠIO U "PANDORINIM PAPIRIMA": Blistava karijera i "ĐAVOLJI ADVOKAT"! VIDEO

Hrvat poslovao sa kontroverznim adokatom

Objavljeno:

Hrvatski fudbaler Luka Modrić će najverovatnije uskoro završiti reprezentativnu karijeru, ali pored mnogo uspeha, bilo je i kontroverzi u njegovoj biografiji.

Uprkos poznim fudbalskim godinama i dalje je jedan od glavnih igrača Real Madrida, a verovatno će i po završetku karijere ostati da živi u španskoj prestonici.

On je u Madridu kupio luksuznu vilu zbog koje je njegovo ime završilo u Pandorinim papirima.

Luka Modrić
Luka Modrićfoto: EPA-EFE/Ali Haider

"Pandorini papiri" je poznato novinarsko istraživanje koje je 2021. godine otkrilo na desetine moćnih milijardera i državnika koji su bili u vezi sa kompanijama koje koriste poreske oaze.

Među njima se našao i Luka Modrić. Vezni fudbaler je tada povezivan sa Gustavom Kastrom, čuvenim kontroverznim venecuelanskim advokatom, poznatim po tome što je u SAD bio optužen za "pranje" novca.

On se zbog problema u Americi 2019. godine preselio u Madrid u kome je za čak 12.000.000 evra prodao Luki Modriću luksuznu vilu. To je ono što je učinilo da se ovaj fudbaler nađe u "Pandorinim papirima".

Kada smo kod vile, treba napomenuti da se ona sastoji od 10 spavaćih soba, 10 kupatila, džinovskog dnevnog boravka, velikog bazena, bioskopa, vrta, vinskog podruma, terena za padel, dečije igraonice, garaže za deset automobila i još mnogo zanimljivih stvari.

Modrić je osim kupovine ove vile osnovao i sopstvenu kompaniju pod nazivom "Modrić Family SL" čija je vrednost procenjena na ogromnih 10.000.000 evra, a bavi se kupovinom, promocijom, gradnjom, prodajom, zakupom luksuznih nekretnina i održavanjem. Pored toga, kupio je i veliku parcelu površine 921 kvadratnih metara u kvartu El Viso koji je četvrta najbogatija četvrt Madrida, a platio ju je celih 8.000.000 evra. Spomenućemo i da je kupio nekoliko novih stanova u Valdebebasu, u blizini trening kompleksa Real Madrida.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.