KAKO GA NIJE SRAMOTA? Granit Džaka se pravio LUD posle meča sa Srbijom!
Granit Džaka, Foto: EPA/Friedemann Vogel

NEVEROVATNO!

KAKO GA NIJE SRAMOTA? Granit Džaka se pravio LUD posle meča sa Srbijom!

Albanski provokator je sjajno odigrao svoju predstavu

Objavljeno: 00:06h

Kapiten reprezentacije Švajcarske Granit Džaka je ponovo imao svoj šou protiv reprezentacije Srbije, ali nažalost, to mu se nije obilo u glavu.

Džaka je, slično kao i u Rusiji pre četiri godine, opet bio u centru pažnje vansportskim dešanjima i prostačkim ponašanjem ispred klupe "orlova".

Međutim, pred novinare je izašao kao da se desila uobičajena scena. - Mislim da možete da čujete glas, promukao je. Bile su emocije, sve je to deo fudbala. Fer utakmica je bila, želeli smo da se fokusiramo na fudbal. Napravili smo iskorak i ponosni smo što smo se plasirali u osminu finala - rekao je Džaka.

Sport, Fudbal, Granit Džaka, Vanja Milinković-Savić
foto: EPA/RONALD WITTEK

On se posle meča pojavio u dresu Jašarija, što su mnogi doveli u vezu sa novom potencijalnom provokacijom. - Ne, nikakva politička pozadina. Došao je u mlad tim, ja sam bio u toj situaciji kao on, zaslužuje poštovanje. Viđamo se svaki dan, provodimo puno vremena. Uvek nakon utakmice nosim majicu sa njegovim likom. To sam baš sada i uradio.

Švajcarska je prošla u osminu finala sa drugog mesta G grupe, iza Brazila, a Džaka je pohvalio ceo tim za novi podvig. - Zadovoljan sam, odigrali smo jako dobro. Znamo da je naš rival jako kvalitetan, posebno Mitrović i Vlahović, ali smo jako dobro pripremili utakmicu. Zaslužili smo da pobedimo. Sajdžijama sada sledi duel sa Portugalom. - Selektor Jakin će spremiti meč. Što ne bismo prošli i posle tog meča? – optimista je Džaka.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.