MITROVIĆEVE REČI SU SO NA RANU NACIJI: Srpski golgeter jedva došao sebi, ali MENTALITET pobednika ne gubi
Aleksandar Mitrović, Foto: Starsport©

baš je potrešen

MITROVIĆEVE REČI SU SO NA RANU NACIJI: Srpski golgeter jedva došao sebi, ali MENTALITET pobednika ne gubi

Mitrović otvorio dušu posle poraza od Švajcarske

Objavljeno: 23:04h

Rekorder reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović je bio vidno utučen posle poraza od Švajcaraca i ispadanja sa Svetskog prvenstva u Kataru.

Otkrio je kakva je atmosfera u svlačionici...

- Ne znam šta bih rekao. Puno emocija. U svlačionici je bio muk. Težak poraz, težak trenutak za sve nas. Ne znam šta bih rekao. Stvarno smo prazni. Dali smo sve od sebe, svoj maksimum. Očigledno to nije bilo dovoljno. Razočarani smo. Znamo kakvu smo podršku imali i nismo očekivali ovo. Šta je tu je. Kada je bilo lepo, pljuštale su pohvale. Sada će biti kritike, moramo to stoički da podnesemo. Psihički će sigurno trebati vremena da se sve slegne, za analizu. U ovom trenutku je to bio naš maksimu. nije bilo dovoljno. Da li smo mogli bolje u nekim detaljima... Švajcarska je danas bila bolja i zaslužila je prolaz. Mi da stresemo prašinu sa sebe i krenemo u nove pobede - rekao je Mitrović.

Potom se osvrnuo na atmosferu u timu...

- Ova ekipa igra dugo zajedno, duži period smo sa selektorom. Kako utakmice idu, to izgleda sve bolje. Možemo svaku i da izgubimo i dobijemo. To je naš stil. Mislim da su ove tri utakmice dokaz koliko je teško stići dovde. Svaka greška je bila kažnjavana. Moramo da poboljšamo te sitnice, taktičke stvari. Nemamo za čim da žalimo. Mislim da ova ekipa, selektor i svi oko reprezentacije. Mislim da nikada nije bila pozitivnija atmosfera. Ispred ekipe bih se zahvalio na podršci. Sigurno da ova ekipa neće odustati i da ćemo nastaviti da "kidamo" za ovaj dres. Pustićemo ovo da se slegne i idemo u nove pobede - zaključio je Mitrović za RTS.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.